reklama
Magduska
Mama 2 super chłopaków
Laseczki?? Mam takie pytanko ile wam dzieciaczki przybierały na wadze od 2 szczepienia do 3?? Bo ja tak teraz zerkałam w książeczkę i wychodzi mi na to że na razie 650 g przybrał Misiek a byliśmy 31 maja u pediatry, teraz wolniej przybieraja?
Ja mam w srodę drugie szczepienie, ale tak mi sie wydaje Magduśka. Jak byliśmy u mnie w domku to pokazywalam Wam zdjęcia mojej siostrzenicy, wielkiej róznicy to nie było. Bartosz wazył wtedy jakieś 7, a Olcia około 10 kilo, a jest 5 miesiecy różnicy
Madzia_S
Matka Polka
Ireno, brawo. Piękna waga.Ja nadal nie wiem ile Marysia waży, wczoraj po raz kolejny nie było ZADNEJ lekarki u dzieci zdrowych i znowu przepadło szczepienie. Jaja sobie z nas robią normalnie .
Madzia_S
Matka Polka
No tak, kochana, fajnie, fajnie, tylko, że na szczepienia ma chodzić z wnusią moja mama. Nie mogę od kobiety wymagać, żeby z rańca poginała z Maryśką na Morenę komunikacją miejską . Spróbujemy się zaszczepić we wtorek. Mnie najbardziej interesuje waga, bo coś mi się tak podejrzanie zaokrągliła dziecina ;D. Muszę sprawdzić, czy to nie zwidy :laugh:.
reklama
Podziel się: