reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pediatra - zalecenia

reklama
Laseczki?? Mam takie pytanko ile wam dzieciaczki przybierały na wadze od 2 szczepienia do 3?? Bo ja tak teraz zerkałam w książeczkę i wychodzi mi na to że na razie 650 g przybrał Misiek a byliśmy 31 maja u pediatry, teraz wolniej przybieraja?

Ja mam w srodę drugie szczepienie, ale tak mi sie wydaje Magduśka. Jak byliśmy u mnie w domku to pokazywalam Wam zdjęcia mojej siostrzenicy, wielkiej róznicy to nie było. Bartosz wazył wtedy jakieś 7, a Olcia około 10 kilo, a jest 5 miesiecy różnicy :)

Ekhm :) chyba głupie pytanie zadałam bo przecież wiem że dziecko w wieku ok 5 miesięcy podwaja wagę urodzeniową :) więc napewno jest oki :)

Ireno, brawo. Piękna waga.Ja nadal nie wiem ile Marysia waży, wczoraj po raz kolejny nie było ZADNEJ lekarki u dzieci zdrowych i znowu przepadło szczepienie. Jaja sobie z nas robią normalnie :mad:.

No tak, kochana, fajnie, fajnie, tylko, że na szczepienia ma chodzić z wnusią moja mama. Nie mogę od kobiety wymagać, żeby z rańca poginała z Maryśką na Morenę komunikacją miejską :). Spróbujemy się zaszczepić we wtorek. Mnie najbardziej interesuje waga, bo coś mi się tak podejrzanie zaokrągliła dziecina ;D. Muszę sprawdzić, czy to nie zwidy :laugh:.

reklama
Moje dziecko od 1-2 szczepienia przybierało około180 gram tygodniowo
w srode nastepne szczepienie,bardzo jestem ciekawa ile teraz wazy  :)

Do góry