reklama
redferrari
Fanka BB :)
Ja mam... Mozna zajsc ale nie zawsze się udaje odrazy a czasem to bardziej skomplikowane. Dieta i suplementy odpowiednią aktywnisc czasem leki pomagają a czasem i to jest mało... Trzymam kciuki aby w Twoim przypadku poszło szybko
Ostatnio mialam wypadek lekarz mowi ,że to moglo spowodowac taki cykl nieregularny antybiotyk itd mowi ze to moze byc trauma itd zawsze odczuwalam swoja owulacje bo w polowie cyklu dzgal mnie lewy jajnik a teraz nicJa mam... Mozna zajsc ale nie zawsze się udaje odrazy a czasem to bardziej skomplikowane. Dieta i suplementy odpowiednią aktywnisc czasem leki pomagają a czasem i to jest mało... Trzymam kciuki aby w Twoim przypadku poszło szybko
redferrari
cykl bezowulacyjny to nie PCOS od razu - jeśli w obrazie usg nie widać pęcherzyków - takich koralików, brak owłosienia tam gdzie nie trzeba, trądziku przetłuszczających się włosów, AMH dobre, nie ma problemów z cukrem i insuliną - to nie ma się co przejmowac kochana, każdej od czasu do czasu cykl się trafi bezowulacyjny, wydłużony i tyle
O to chodi ze w tym pecherzyku graffa widziałam mniejsze pecherzykicykl bezowulacyjny to nie PCOS od razu - jeśli w obrazie usg nie widać pęcherzyków - takich koralików, brak owłosienia tam gdzie nie trzeba, trądziku przetłuszczających się włosów, AMH dobre, nie ma problemów z cukrem i insuliną - to nie ma się co przejmowac kochana, każdej od czasu do czasu cykl się trafi bezowulacyjny, wydłużony i tyle
redferrari
Nie pęcherzyk graffa jest jeden duży i z niego ovulacja ale oprócz niego na jajniku u osób z pcos są takie malusie pęcherzyki jak koraliki, które podrastają i niedojrzewają i tak sobie zostają często.
redferrari
Graffa może nie pęknąć wcale wtedy tworzy się chyba to się nazywa torbiel czynnościowa i ona się zazwyczaj wchłania w czasie okresu, a jak nie to tabletki anty i terochę więcej czekania, ale się wchłania.
Anty odpadaja bralam po pierwszej ciazy i dziekujeGraffa może nie pęknąć wcale wtedy tworzy się chyba to się nazywa torbiel czynnościowa i ona się zazwyczaj wchłania w czasie okresu, a jak nie to tabletki anty i terochę więcej czekania, ale się wchłania.
reklama
redferrari
więc oby się nie zrobił torbiel