reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

PCOS - stymulacja gonadotropinami

reklama
Zrobiłam zastrzyk przed badaniem...
Teraz dałaś mi do myślenia....
No ja też właśnie i tak po około 30-35 minutach miałam już pobieraną krew. Dziś miałam po siódmej pobieraną i byłam przed zastrzykiem,teraz sobie myślę że mogłam zrobić sobie proga i zobaczyć jak wygląda bez zastrzyku po nocy.

No właśnie pytanie na ile on podnosi się od razu po zastrzyku tym bardziej, że jest on podawany ciągiem od ponad 2tyg..
No ja też właśnie i tak po około 30-35 minutach miałam już pobieraną krew. Dziś miałam po siódmej pobieraną i byłam przed zastrzykiem,teraz sobie myślę że mogłam zrobić sobie proga i zobaczyć jak wygląda bez zastrzyku po nocy.

No właśnie pytanie na ile on podnosi się od razu po zastrzyku tym bardziej, że jest on podawany ciągiem od ponad 2tyg..
No dzisiaj mi mija trzeci tydzień podawania go. Dwa tygodnie od transferu i tydzień przed. Będę się strasznie stresować jak przyjdzie czas na odstawianie leków.

reklama
Ja biorę od 1.10 a 6.10 transfer. Ja sie stresuję przed jutrzejszą betą..
Wiem...wiem kochana. Ja dziś spać nie mogłam w nocy od 4 czekałam na wstanie....tyle strachu miałam w sobie że mniejsza zobaczę,że za mało przyrosnie...że moje szczęście przestanie trwać. Wiem że będzie dobrze jutro. Wynik wywoła uśmiech na twojej twarzy 😘

Do góry