reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - stymulacja gonadotropinami

reklama
No to suuuper. Najważniejsze że pękł i nie ma innych anomali 😉😉😉 a co do amh to ja mam prawie 8 więc dość wysokie i dwa razy już przeszlam przez hiperstymulacje więc stymulację u mnie to ciężka sprawa.
No tak waszego AMH to nawet nie ma co porównywać do mojego.
I tak brałam ovitrelle, w zeszłym poniedziałek pęcherzyk miał 17 mm, wieczorem wzięłam zastrzyk a w środę rano (14 dc) na usg miał gigant 30 mm i lekarka się bała ze nie pęknie (ale to była zwykła ginekolog a nie ta z kliniki, wiec oni tez inaczej patrzą), choć ja sama tez myślałam ze nic z tego nie będzie

3*200 dopochwowo i prolutex rano a czemu??? Chyba tak samo mamy
Bo ja wyczytałam na novum że transfer przy progu 25 a ja miałam 21 i jakoś tak po zagnieżdżeniu dołożyłam sobie proga.... 2x100 dodatkowo... I się zastanawiam czy jej mówić. Bo teraz przy ciąży to sam będzie mi rósł więc w sumie mogę odstawić to co dolozylam

Bo ja wyczytałam na novum że transfer przy progu 25 a ja miałam 21 i jakoś tak po zagnieżdżeniu dołożyłam sobie proga.... 2x100 dodatkowo... I się zastanawiam czy jej mówić. Bo teraz przy ciąży to sam będzie mi rósł więc w sumie mogę odstawić to co dolozylam
Ja miałam równe 25 a przy pierwszym transferze 27. Myślę że możesz zejść z takiej dużej dawki bo prolutex też bierzesz ???

reklama
Do góry