M1a2gda
Fanka BB :)
3*200 dopochwowo i prolutex rano a czemu??? Chyba tak samo mamyPrzypomnij mi ile Ty bierzesz progesteronu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3*200 dopochwowo i prolutex rano a czemu??? Chyba tak samo mamyPrzypomnij mi ile Ty bierzesz progesteronu?
No tak waszego AMH to nawet nie ma co porównywać do mojego.No to suuuper. Najważniejsze że pękł i nie ma innych anomali a co do amh to ja mam prawie 8 więc dość wysokie i dwa razy już przeszlam przez hiperstymulacje więc stymulację u mnie to ciężka sprawa.
Bo ja wyczytałam na novum że transfer przy progu 25 a ja miałam 21 i jakoś tak po zagnieżdżeniu dołożyłam sobie proga.... 2x100 dodatkowo... I się zastanawiam czy jej mówić. Bo teraz przy ciąży to sam będzie mi rósł więc w sumie mogę odstawić to co dolozylam3*200 dopochwowo i prolutex rano a czemu??? Chyba tak samo mamy
Jeszcze niewiem. Miałam transfer dwóch zarodków i jak narazie beta by na to wskazywała ale USG jeszcze nie miałam. Myśli wciąż krążą wokół tego czy dwa bąble są czy jeden.U Ciebie bliźniaki są? O rany musiałam zgubić wątek to trzymam mocno kciuki
Ja miałam równe 25 a przy pierwszym transferze 27. Myślę że możesz zejść z takiej dużej dawki bo prolutex też bierzesz ???Bo ja wyczytałam na novum że transfer przy progu 25 a ja miałam 21 i jakoś tak po zagnieżdżeniu dołożyłam sobie proga.... 2x100 dodatkowo... I się zastanawiam czy jej mówić. Bo teraz przy ciąży to sam będzie mi rósł więc w sumie mogę odstawić to co dolozylam
Ja miałam równe 25 a przy pierwszym transferze 27. Myślę że możesz zejść z takiej dużej dawki bo prolutex też bierzesz ???
A będziesz badać sobie proga jutro?? Jak będzie spoko wynik to ja bym nie gadała. Ale pewnie i tak by nic złego nie powiedziała.Tak. Biorę dokładnie to samo co ty a jednak miałam mniejszy.
Mówić jej czy nie? [emoji16]
A będziesz badać sobie proga jutro?? Jak będzie spoko wynik to ja bym nie gadała. Ale pewnie i tak by nic złego nie powiedziała.