reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - stymulacja gonadotropinami

@M1a2gda moja beta 0.1.. Najchętniej też już bym odstawiła leki...

Ostatnia edycja:
reklama
@M1a2gda moja beta 0.1.. Najchętniej też już bym odstawiła leki...
wierzyłam do ostatniej chwili 😔nie napiszę ci że mi przykro bo wiem co czujesz i takie słowa nie oddają naszego smutku.Mi najgorzej było czekać do dzisiejszego dnia żeby zrobić znowu tą bolesną betę aby wysłać do kliniki w 11dpt. Powiem ci że drinka właśnie pije,leków już i tak dziś nie brałam....

Ja dzisiaj planuje dopasc męża [emoji7]
Trzeba podnieść się, jakoś dalej iść.. Bo tak miało być..
Wracamy w paznierniku... Teraz tylko czekać na wizyte u niej i zobaczymy. Tylko dlaczego mnie tak jajniki bolą, normalnie wszystko mi mówi, że jestem w ciąży i. Co ta głowa wyprawia...
wierzyłam do ostatniej chwili [emoji17]nie napiszę ci że mi przykro bo wiem co czujesz i takie słowa nie oddają naszego smutku.Mi najgorzej było czekać do dzisiejszego dnia żeby zrobić znowu tą bolesną betę aby wysłać do kliniki w 11dpt. Powiem ci że drinka właśnie pije,leków już i tak dziś nie brałam....

Ja dzisiaj planuje dopasc męża [emoji7]
Trzeba podnieść się, jakoś dalej iść.. Bo tak miało być..
Wracamy w paznierniku... Teraz tylko czekać na wizyte u niej i zobaczymy. Tylko dlaczego mnie tak jajniki bolą, normalnie wszystko mi mówi, że jestem w ciąży i. Co ta głowa wyprawia...
Ja wciąż mam jakies dolegliwości tam ale myślę że to przez te leki i wogole. Już moja macica domaga się miesiączki 😉nigdy aż tak tego nie czułam. No ale zawsze muszą być jakieś skutki uboczne. Ja idę do niej w środę będę rozmawiać ze dwa chcemy wziąsc,ciekawa jestem co powie

Też się zastanawiam co ona na 2 zarodki....boje się, że może nie wyrazić zgody.. Jeszcze myślałam o tym nacinaniu osłonki czy jakoś tak to się nazywa az.. 600zl kosztuje w invimedzie. Może w tym jest problem, że zarodek nie może się z tego wygrzebać [emoji848]
Ja wciąż mam jakies dolegliwości tam ale myślę że to przez te leki i wogole. Już moja macica domaga się miesiączki [emoji6]nigdy aż tak tego nie czułam. No ale zawsze muszą być jakieś skutki uboczne. Ja idę do niej w środę będę rozmawiać ze dwa chcemy wziąsc,ciekawa jestem co powie

Też się zastanawiam co ona na 2 zarodki....boje się, że może nie wyrazić zgody.. Jeszcze myślałam o tym nacinaniu osłonki czy jakoś tak to się nazywa az.. 600zl kosztuje w invimedzie. Może w tym jest problem, że zarodek nie może się z tego wygrzebać [emoji848

Też się zastanawiam co ona na 2 zarodki....boje się, że może nie wyrazić zgody.. Jeszcze myślałam o tym nacinaniu osłonki czy jakoś tak to się nazywa az.. 600zl kosztuje w invimedzie. Może w tym jest problem, że zarodek nie może się z tego wygrzebać [emoji848]
My raczej już tego brać nie będziemy. Niby zarodki z oznaczeniem 4 są wychodzące z otoczki a takie nam zostały.... Weźmiemy te EmbryoGlue ale już koniec z rozmyślaniem co tu jeszcze zrobić....trzeba nabrać dystansu bo naprawdę to źle na nas wpływa.

Pisałam do położnej czy mogę już odstawic leki skoro 7dpt beta negatywna. A ona, że często tydzień to za mało żeby coś wyszło i mam brać leki dalej... Ale i tak nie mam już nadzieji..

Pisałam do położnej czy mogę już odstawic leki skoro 7dpt beta negatywna. A ona, że często tydzień to za mało żeby coś wyszło i mam brać leki dalej... Ale i tak nie mam już nadzieji..
No nie ma co się łudzić niestety przy rozwiniętej blastocyscie... Myślę że od szóstego dnia beta zaczyna powoli drgać.

reklama
Do góry