reklama
M1a2gda
Fanka BB :)
wierzyłam do ostatniej chwili nie napiszę ci że mi przykro bo wiem co czujesz i takie słowa nie oddają naszego smutku.Mi najgorzej było czekać do dzisiejszego dnia żeby zrobić znowu tą bolesną betę aby wysłać do kliniki w 11dpt. Powiem ci że drinka właśnie pije,leków już i tak dziś nie brałam....@M1a2gda moja beta 0.1.. Najchętniej też już bym odstawiła leki...
M1a2gda
Weźmiemy nasze mrozaczki w październiku,podejdziemy z większym luzem,może one z nami zostaną.... Musimy podnieść się i wstać,nasze fasolki nie mogą tam za długo marznąć będzie dobrze@M1a2gda moja beta 0.1.. Najchętniej też już bym odstawiła leki...
Mimi94
Ja dzisiaj planuje dopasc męża [emoji7]
Trzeba podnieść się, jakoś dalej iść.. Bo tak miało być..
Wracamy w paznierniku... Teraz tylko czekać na wizyte u niej i zobaczymy. Tylko dlaczego mnie tak jajniki bolą, normalnie wszystko mi mówi, że jestem w ciąży i. Co ta głowa wyprawia...
Wracamy w paznierniku... Teraz tylko czekać na wizyte u niej i zobaczymy. Tylko dlaczego mnie tak jajniki bolą, normalnie wszystko mi mówi, że jestem w ciąży i. Co ta głowa wyprawia...
wierzyłam do ostatniej chwili [emoji17]nie napiszę ci że mi przykro bo wiem co czujesz i takie słowa nie oddają naszego smutku.Mi najgorzej było czekać do dzisiejszego dnia żeby zrobić znowu tą bolesną betę aby wysłać do kliniki w 11dpt. Powiem ci że drinka właśnie pije,leków już i tak dziś nie brałam....
M1a2gda
Ja wciąż mam jakies dolegliwości tam ale myślę że to przez te leki i wogole. Już moja macica domaga się miesiączki nigdy aż tak tego nie czułam. No ale zawsze muszą być jakieś skutki uboczne. Ja idę do niej w środę będę rozmawiać ze dwa chcemy wziąsc,ciekawa jestem co powieJa dzisiaj planuje dopasc męża [emoji7]
Mimi94
Też się zastanawiam co ona na 2 zarodki....boje się, że może nie wyrazić zgody.. Jeszcze myślałam o tym nacinaniu osłonki czy jakoś tak to się nazywa az.. 600zl kosztuje w invimedzie. Może w tym jest problem, że zarodek nie może się z tego wygrzebać [emoji848]
Ja wciąż mam jakies dolegliwości tam ale myślę że to przez te leki i wogole. Już moja macica domaga się miesiączki [emoji6]nigdy aż tak tego nie czułam. No ale zawsze muszą być jakieś skutki uboczne. Ja idę do niej w środę będę rozmawiać ze dwa chcemy wziąsc,ciekawa jestem co powie
M1a2gda
Też się zastanawiam co ona na 2 zarodki....boje się, że może nie wyrazić zgody.. Jeszcze myślałam o tym nacinaniu osłonki czy jakoś tak to się nazywa az.. 600zl kosztuje w invimedzie. Może w tym jest problem, że zarodek nie może się z tego wygrzebać [emoji848
My raczej już tego brać nie będziemy. Niby zarodki z oznaczeniem 4 są wychodzące z otoczki a takie nam zostały.... Weźmiemy te EmbryoGlue ale już koniec z rozmyślaniem co tu jeszcze zrobić....trzeba nabrać dystansu bo naprawdę to źle na nas wpływa.Też się zastanawiam co ona na 2 zarodki....boje się, że może nie wyrazić zgody.. Jeszcze myślałam o tym nacinaniu osłonki czy jakoś tak to się nazywa az.. 600zl kosztuje w invimedzie. Może w tym jest problem, że zarodek nie może się z tego wygrzebać [emoji848]
M1a2gda
No nie ma co się łudzić niestety przy rozwiniętej blastocyscie... Myślę że od szóstego dnia beta zaczyna powoli drgać.Pisałam do położnej czy mogę już odstawic leki skoro 7dpt beta negatywna. A ona, że często tydzień to za mało żeby coś wyszło i mam brać leki dalej... Ale i tak nie mam już nadzieji..
reklama
Mimi94
Tylko dziwne, że tak napisała... Tak jakby jeszcze była nadzieja... Chciałabym już odstawic te leki... I umówić się na wizytę
No nie ma co się łudzić niestety przy rozwiniętej blastocyscie... Myślę że od szóstego dnia beta zaczyna powoli drgać.
Podziel się: