reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

PCOS - stymulacja gonadotropinami

@M1a2gda moja beta 0.1.. Najchętniej też już bym odstawiła leki...

Ostatnia edycja:
reklama
@M1a2gda moja beta 0.1.. Najchętniej też już bym odstawiła leki...
wierzyłam do ostatniej chwili 😔nie napiszę ci że mi przykro bo wiem co czujesz i takie słowa nie oddają naszego smutku.Mi najgorzej było czekać do dzisiejszego dnia żeby zrobić znowu tą bolesną betę aby wysłać do kliniki w 11dpt. Powiem ci że drinka właśnie pije,leków już i tak dziś nie brałam....

Ja dzisiaj planuje dopasc męża [emoji7]
Trzeba podnieść się, jakoś dalej iść.. Bo tak miało być..
Wracamy w paznierniku... Teraz tylko czekać na wizyte u niej i zobaczymy. Tylko dlaczego mnie tak jajniki bolą, normalnie wszystko mi mówi, że jestem w ciąży i. Co ta głowa wyprawia...
wierzyłam do ostatniej chwili [emoji17]nie napiszę ci że mi przykro bo wiem co czujesz i takie słowa nie oddają naszego smutku.Mi najgorzej było czekać do dzisiejszego dnia żeby zrobić znowu tą bolesną betę aby wysłać do kliniki w 11dpt. Powiem ci że drinka właśnie pije,leków już i tak dziś nie brałam....

Ja dzisiaj planuje dopasc męża [emoji7]
Trzeba podnieść się, jakoś dalej iść.. Bo tak miało być..
Wracamy w paznierniku... Teraz tylko czekać na wizyte u niej i zobaczymy. Tylko dlaczego mnie tak jajniki bolą, normalnie wszystko mi mówi, że jestem w ciąży i. Co ta głowa wyprawia...
Ja wciąż mam jakies dolegliwości tam ale myślę że to przez te leki i wogole. Już moja macica domaga się miesiączki 😉nigdy aż tak tego nie czułam. No ale zawsze muszą być jakieś skutki uboczne. Ja idę do niej w środę będę rozmawiać ze dwa chcemy wziąsc,ciekawa jestem co powie

Też się zastanawiam co ona na 2 zarodki....boje się, że może nie wyrazić zgody.. Jeszcze myślałam o tym nacinaniu osłonki czy jakoś tak to się nazywa az.. 600zl kosztuje w invimedzie. Może w tym jest problem, że zarodek nie może się z tego wygrzebać [emoji848]
Ja wciąż mam jakies dolegliwości tam ale myślę że to przez te leki i wogole. Już moja macica domaga się miesiączki [emoji6]nigdy aż tak tego nie czułam. No ale zawsze muszą być jakieś skutki uboczne. Ja idę do niej w środę będę rozmawiać ze dwa chcemy wziąsc,ciekawa jestem co powie

Też się zastanawiam co ona na 2 zarodki....boje się, że może nie wyrazić zgody.. Jeszcze myślałam o tym nacinaniu osłonki czy jakoś tak to się nazywa az.. 600zl kosztuje w invimedzie. Może w tym jest problem, że zarodek nie może się z tego wygrzebać [emoji848

Też się zastanawiam co ona na 2 zarodki....boje się, że może nie wyrazić zgody.. Jeszcze myślałam o tym nacinaniu osłonki czy jakoś tak to się nazywa az.. 600zl kosztuje w invimedzie. Może w tym jest problem, że zarodek nie może się z tego wygrzebać [emoji848]
My raczej już tego brać nie będziemy. Niby zarodki z oznaczeniem 4 są wychodzące z otoczki a takie nam zostały.... Weźmiemy te EmbryoGlue ale już koniec z rozmyślaniem co tu jeszcze zrobić....trzeba nabrać dystansu bo naprawdę to źle na nas wpływa.

Pisałam do położnej czy mogę już odstawic leki skoro 7dpt beta negatywna. A ona, że często tydzień to za mało żeby coś wyszło i mam brać leki dalej... Ale i tak nie mam już nadzieji..

Pisałam do położnej czy mogę już odstawic leki skoro 7dpt beta negatywna. A ona, że często tydzień to za mało żeby coś wyszło i mam brać leki dalej... Ale i tak nie mam już nadzieji..
No nie ma co się łudzić niestety przy rozwiniętej blastocyscie... Myślę że od szóstego dnia beta zaczyna powoli drgać.

reklama
Do góry