reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

PCOS - stymulacja gonadotropinami

To mamy dokładnie to samo. Tylko że my się staramy od kwietnia 19 (wtedy odstawilam tabletki) to już 2.5 roku
To samo powiedziałam mojemu rano. Że zniosę wszystko tylko chce wiedzieć dlaczego nie mogę..
No napewno już podejdę ten drugi raz z większym luzem. Tak myślę bynajmiej...nie będę tak chuchać dmuchać na siebie bo to jak widać nie od nas zależy na tym etapie. Tylko ciągle mnie męczy że człowiek nie zna prawdziwej diagnozy tych wszystkich niepowodzeń. Nasienie niby złe nie jest,ja mam PCOS ale co z tego jak owulację potrafily być książkowe przy stumulacji,endometrium zawsze piękne i tak 4 lata już nic...

reklama
To mamy dokładnie to samo. Tylko że my się staramy od kwietnia 19 (wtedy odstawilam tabletki) to już 2.5 roku
To samo powiedziałam mojemu rano. Że zniosę wszystko tylko chce wiedzieć dlaczego nie mogę..
Powiem ci że nie badałam proga. W zeszłym miesiącu jak odstawiłam proga dostałam okres po dwóch dniach dlatego ciekawa jestem czy muszę iść na wizytę bo to w sumie musiałaby być wizyta na już bo trzeba leki odstawić. Jutro ta betę zrobię,poczekam na wynik i dryndne do koordynatorki jak to wygląda. No myślę że powtarzać nie będą kazali bo to już będzie 11dpt.

Ogólnie teraz porównuję moje testy [emoji2356][emoji23]
Te same... I wczorajszy nie ma śladu a dzisiajszy po wyschnięciu ma cień... Nawet mój M go widzi... Ale mam zakaz bety póki co... No nie każe mi iść [emoji2356][emoji2356][emoji2356] mam czekać!

Ogólnie teraz porównuję moje testy [emoji2356][emoji23]
Te same... I wczorajszy nie ma śladu a dzisiajszy po wyschnięciu ma cień... Nawet mój M go widzi... Ale mam zakaz bety póki co... No nie każe mi iść [emoji2356][emoji2356][emoji2356] mam czekać!
No widzisz pisałam że szanse masz jeszcze cały czas ☺️✊✊✊

Nie wiem co jest grane ale jak tylko więcej pochodzę to mnie zaczyna boleć brzuch... Tzn byłam teraz w bierze bo mi się rosołu zachciało i kurde już leże z bólem brzucha... Czuję jakby mi ktoś ciężary przyczepił do podbrzusza...

Właśnie się pokłóciłam z moim...
Zarzuca mi, że ***** kąpiel biorę za gorącą!!! Rozumiesz to?! Bo zamykam drzwi i lustro jest zaparowane po moim prysznicu...
Dodam, że mamy wannę i po prostu uchwyt do słuchawki więc 1. Nie mogę się zamknąć żeby mi "ciepło" nie uciekało a 2.strumień leci na ścianę głównie a nie na mnie...3. Jestem przeziębiona więc w zimnej się kąpać nie będę ale też nie w gorącej...

Ale to się nie liczy... Poraz kolejny zwrocil mi uwagę... No czaisz? Bo to wszystko co robię, te zastrzyki, tona chemii to od tak dla sportu stosuje... Przez 10min ciepłą kąpiel starce swój zarodek i to będzie moja wina....

No jak mam się czuć?! Tak wiem to będzie moja wina ale to jest wsparcie?? Jazda, że lustro zaparowało w łazience 2mx2m?
To będzie moja wina!

Właśnie się pokłóciłam z moim...
Zarzuca mi, że ***** kąpiel biorę za gorącą!!! Rozumiesz to?! Bo zamykam drzwi i lustro jest zaparowane po moim prysznicu...
Dodam, że mamy wannę i po prostu uchwyt do słuchawki więc 1. Nie mogę się zamknąć żeby mi "ciepło" nie uciekało a 2.strumień leci na ścianę głównie a nie na mnie...3. Jestem przeziębiona więc w zimnej się kąpać nie będę ale też nie w gorącej...

Ale to się nie liczy... Poraz kolejny zwrocil mi uwagę... No czaisz? Bo to wszystko co robię, te zastrzyki, tona chemii to od tak dla sportu stosuje... Przez 10min ciepłą kąpiel starce swój zarodek i to będzie moja wina....

No jak mam się czuć?! Tak wiem to będzie moja wina ale to jest wsparcie?? Jazda, że lustro zaparowało w łazience 2mx2m?
To będzie moja wina!
Faceci nie rozumieją ile my dajemy z siebie...niestety. Mój się choć stara to widzę jaki jest nieświadomy. Zresztą po tej porazce zniechęcił się bardzo,wczoraj mówił że dzieci mieć nie bedziemyninco zrobimy za 10 lat??...na starość jak sami będziemy ...strasznie mnie to boli...nie potrafię dać dziecka...jakaś taka pusta wydmuszka się czuję....a przez gorącą kąpiel to ja rozumiem wylegiwanie się w wannie pełnej gorącej wody a nie ciepły prysznic.

Ja też się tak czuje jak ty... Pusta.. Nic nie warta... I strasznie boję się iść na betę to potwierdzić... Potwierdzić, że przez moje "gorące" prysznice się nie udało...
Faceci nie rozumieją ile my dajemy z siebie...niestety. Mój się choć stara to widzę jaki jest nieświadomy. Zresztą po tej porazce zniechęcił się bardzo,wczoraj mówił że dzieci mieć nie bedziemyninco zrobimy za 10 lat??...na starość jak sami będziemy ...strasznie mnie to boli...nie potrafię dać dziecka...jakaś taka pusta wydmuszka się czuję....a przez gorącą kąpiel to ja rozumiem wylegiwanie się w wannie pełnej gorącej wody a nie ciepły prysznic.

reklama
Ja też się tak czuje jak ty... Pusta.. Nic nie warta... I strasznie boję się iść na betę to potwierdzić... Potwierdzić, że przez moje "gorące" prysznice się nie udało...
Będziesz miała pozytywną betke☺️zobaczysz....czuje to w kościach ✊♥️ja już oddalam właśnie krew,poczekam na wynik i wysyłam do kliniki po dalsze kroki...

Do góry