reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PCOS - stymulacja gonadotropinami

Ja jeszcze w łóżku leże [emoji23]
Myślałam, żeby jechać do certusa na grunwaldzkiej bo tam zawsze wynik w 2-3h to to drugi koniec miasta... I boję się... Testy nadal nie wychodzą a te cienie po wyschnięciu to pewnie fabryczna a ja jak zawsze się jaram [emoji2356]
Będziesz miała pozytywną betke[emoji3526]zobaczysz....czuje to w kościach [emoji110][emoji3531]ja już oddalam właśnie krew,poczekam na wynik i wysyłam do kliniki po dalsze kroki...

reklama
Ja jeszcze w łóżku leże [emoji23]
Myślałam, żeby jechać do certusa na grunwaldzkiej bo tam zawsze wynik w 2-3h to to drugi koniec miasta... I boję się... Testy nadal nie wychodzą a te cienie po wyschnięciu to pewnie fabryczna a ja jak zawsze się jaram [emoji2356]
Tylko betka ci prawdę powie✊sikańce oszukańce 😄choć nie w moim przypadku 🤨

Tylko betka ci prawdę powie[emoji110]sikańce oszukańce [emoji1]choć nie w moim przypadku [emoji2955]
Ja chyba dzisiaj nie pójdę nigdzie... Mam takie doła ze szkoda gadać.
Mój siedzi dzisiaj w domu bo tak jak ja chory ale powiedziałam mu, że nie chce go widzieć i ma iść do drugiego pokoju...

Ja chyba dzisiaj nie pójdę nigdzie... Mam takie doła ze szkoda gadać.
Mój siedzi dzisiaj w domu bo tak jak ja chory ale powiedziałam mu, że nie chce go widzieć i ma iść do drugiego pokoju...
Powiem ci że moja znajoma miała transfer na początku lipca też u nas w Invimedzie. Na czas implantacji była chora,tempka powyżej 37,katar,kaszel i ból gardła...wbrew pozorom to mogą być dobre objawy.

Daj znać jak będziesz miała swój wynik. Ja nadal wierzę [emoji123]
Powiem ci że moja znajoma miała transfer na początku lipca też u nas w Invimedzie. Na czas implantacji była chora,tempka powyżej 37,katar,kaszel i ból gardła...wbrew pozorom to mogą być dobre objawy.

Daj znać jak będziesz miała swój wynik. Ja nadal wierzę [emoji123]
Dzięki 😊 ale u mnie to już formalność tylko. Testy do wczoraj białe jak najlepszy proszek na rynku a dziś już 11dpt. więc nie ma co już chodzić z głową w chmurach. Już chce mieć te ostatnie podejscie za sobą i odpocząć od tego wszystkiego.

Przykro mi... Daj znać co powiedzieli w klinice.. Mi też się to pewnie przyda...
Miałam iść też dzisiaj ale po tej kłótni nie mam ochoty... No i strasznie się boję... Bo teraz to jeszcze takie życie w bańce mydlanej a po becie to...
Beta zerowa oczywiście [emoji22] nawet implantacji nie bylo...no trudno...nie potniemy się przecież...może październik okaże się bardziej łaskawy.

Przykro mi... Daj znać co powiedzieli w klinice.. Mi też się to pewnie przyda...
Miałam iść też dzisiaj ale po tej kłótni nie mam ochoty... No i strasznie się boję... Bo teraz to jeszcze takie życie w bańce mydlanej a po becie to...
Leki mam odstawić zgodnie z protokołem a w środę mam wizytę.

reklama
Do góry