reklama
M
M1a2gda
Gość
Niestety nie mam pojęcia. Ja zawsze w drugiej fazie cyklu brałam progesteron żeby miesiączke dostać ale to kompletnie inna sytuacja.
Mimi94
Fanka BB :)
Dziewczyny mówią, że wszystko ok. W sumie gdyby bylo coś nie tak to by dzwonili z kliniki...dzisiaj już po Cetrotide nie miałam aż takiej wysypki jak wczorajNiestety nie mam pojęcia. Ja zawsze w drugiej fazie cyklu brałam progesteron żeby miesiączke dostać ale to kompletnie inna sytuacja.
Mimi94
10dc pęcherzyki po 13-14mm edno 11. Puncja w piątek o 8.00... Ale mnie załamała.... Transfer najprawdopodobniej w przyszłym miesiącu... Bo jest dużo pęcherzyków i dla mojego bezpieczeństwa, żeby nie było hiperstymulacji... Przykro mi.. Ogromnie.. W środę ma zostać podjęta jeszcze ostateczna decyzja na postawie wyników hormonów...
M
M1a2gda
Gość
Ja się już nastawiłam na taki scenariusz i pomysl czy dobrze by było robić transfer na siłę czy lepiej stworzyć lepsze warunki dla fasolki tylko tak myślałam czy dofinansowanie obejmuje transfer mrozaczka bo na tej kartce co dawali jest tylko o świeżym transferze. Jeszcze nie ma @ . Może do wizyty nie przyjdzie choć to jeszcze dwa tygodnie ponad więc wszystko się zdarzyc może10dc pęcherzyki po 13-14mm edno 11. Puncja w piątek o 8.00... Ale mnie załamała.... Transfer najprawdopodobniej w przyszłym miesiącu... Bo jest dużo pęcherzyków i dla mojego bezpieczeństwa, żeby nie było hiperstymulacji... Przykro mi.. Ogromnie.. W środę ma zostać podjęta jeszcze ostateczna decyzja na postawie wyników hormonów...
M
M1a2gda
Gość
Transfer mrożony 1800zl kosztuje. Więc jestem ciekawa....na tej kartce co dawali w klinice wyszczególniającej co jest opłacane z dofin. To jest napisane transfer świeży zarodka.Masz może zdj z tymi cenami? Może wiesz dofinansowanie obejmuje pierwszy transfer a kolejne z tej samej stymulacji to już płatne bo to wtedy już tylko mrożone
Mimi94
W środę się dopytam
Transfer mrożony 1800zl kosztuje. Więc jestem ciekawa....na tej kartce co dawali w klinice wyszczególniającej co jest opłacane z dofin. To jest napisane transfer świeży zarodka.
reklama
M
M1a2gda
Gość
To dopytaj się i daj mi znaćW środę się dopytam
Podziel się: