I tak trzymaj Jutro czekam na wiadomość.Wiem :* Ehh nie trace nadziei Tzn staram się.
reklama
camellia92
Zaangażowana w BB
Dam znać ;***I tak trzymaj Jutro czekam na wiadomość.
I jak ?Dam znać ;***
camellia92
Zaangażowana w BB
Kochana jutro zatestuje. Grypa mnie rozłożyła totalnie. Zapalenie gardła, zawalone zatoki Jeszcze krew mi leci z nosa Masakra Nie ruszam się z łóżka dzisiajI jak ?
Hej dziewczyny powiem tak mi zdiagnozowano pcos jakieś 5 lat temu. Tyle do dnia dzisiejszego czasu staraliśmy się o dziecko. W tym czasie kilkunastu lekarzy i tak dalej. I nic. Aż trafiłam do lekarza jakieś pół roku temu. Najpierw podstawowe badania i tabletki bez recepty !! Przez 3 miesiące brałam ovarin bo tyle trwa kuracja. Szczerze nie wierzylam nawet przez chwile ze moga pomoc A dzisiaj jestem w 10 tygodniu ciąży. Może nie każdej z pcos pomogą ale może warto spróbować?
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej To kuruj się! :*Kochana jutro zatestuje. Grypa mnie rozłożyła totalnie. Zapalenie gardła, zawalone zatoki Jeszcze krew mi leci z nosa Masakra Nie ruszam się z łóżka dzisiaj
Hej Dziękuję za przydatną informację. Bede mieć to ma uwadze.Hej dziewczyny powiem tak mi zdiagnozowano pcos jakieś 5 lat temu. Tyle do dnia dzisiejszego czasu staraliśmy się o dziecko. W tym czasie kilkunastu lekarzy i tak dalej. I nic. Aż trafiłam do lekarza jakieś pół roku temu. Najpierw podstawowe badania i tabletki bez recepty !! Przez 3 miesiące brałam ovarin bo tyle trwa kuracja. Szczerze nie wierzylam nawet przez chwile ze moga pomoc A dzisiaj jestem w 10 tygodniu ciąży. Może nie każdej z pcos pomogą ale może warto spróbować?
camellia92
Zaangażowana w BB
Dziękuje kochana Mam nadzieje, że przez weekend troche lepiej się poczuje :/Ojej To kuruj się! :*
I gratuluje!Hej dziewczyny powiem tak mi zdiagnozowano pcos jakieś 5 lat temu. Tyle do dnia dzisiejszego czasu staraliśmy się o dziecko. W tym czasie kilkunastu lekarzy i tak dalej. I nic. Aż trafiłam do lekarza jakieś pół roku temu. Najpierw podstawowe badania i tabletki bez recepty !! Przez 3 miesiące brałam ovarin bo tyle trwa kuracja. Szczerze nie wierzylam nawet przez chwile ze moga pomoc A dzisiaj jestem w 10 tygodniu ciąży. Może nie każdej z pcos pomogą ale może warto spróbować?
reklama
Teraz grypsko strasznie atakuje. Ja najpierw miałam 2 tygodnie zapalenie oskrzeli i krtani, poszłam 1 dzień do pracy i wróciłam z temperatura 39... grypa... i tak przez 6 dni...Dziękuje kochana Mam nadzieje, że przez weekend troche lepiej się poczuje :/