I jak kochana, lepiej ?Dzięki za pomoc. Od wczoraj nic mi się nie chce. Jakaś deprecha. Śpiąca zmęczona i zero energii. Dopiero środek cyklu ...nie wiem co jest grane.
reklama
Hej :-) dzięki za troskę :-* dzis juz lepiej. Szału nie ma ale przynajmniej nie chce mi się wyć o niewiadomo co ;-). Organizm szaleje po tylu miesiącach brania hormonów. Trzeba swoje teraz odcierpiec. Uczę się siebie od nowa. A co u Ciebie ?
camellia92
Zaangażowana w BB
Dobrze, że już troszke lepiej. Oby tak dalej kochana :*Hej :-) dzięki za troskę :-* dzis juz lepiej. Szału nie ma ale przynajmniej nie chce mi się wyć o niewiadomo co ;-). Organizm szaleje po tylu miesiącach brania hormonów. Trzeba swoje teraz odcierpiec. Uczę się siebie od nowa. A co u Ciebie ?
Ciesze się, że jest lepiej. Wiadomo, dla organizmu leki nie są obojętne więc tak niestety czasami reaguje. Jednak trzeba myśleć pozytywnie i wierzyć, że z dnia na dzień będzie lepiej!Hej :-) dzięki za troskę :-* dzis juz lepiej. Szału nie ma ale przynajmniej nie chce mi się wyć o niewiadomo co ;-). Organizm szaleje po tylu miesiącach brania hormonów. Trzeba swoje teraz odcierpiec. Uczę się siebie od nowa. A co u Ciebie ?
A u mnie? Hm... średnio. Dzisiaj miałam wolne i prawie cały czas śpię. Od owulacji boli mnie podbrzusze. Dwa dni było dobrze i od wczoraj znów walczę. Nudności, a jak dotkne sutki to już w ogole ledwo mogę sie powstrzymać tak nieprzyjemne uczucie. Do tego co chwilę biegam do toalety. Od kilku dni mam parcie na pecherz.
camellia92
Zaangażowana w BB
Ja się czuje właśnie dziwnie. Piersi jakieś takie nabrzmiałe, był dzień, że tak mnie paliły strasznie, że nie mogłam stanika ubrać. No i brak miesiączki. :/ Powinnam dostać 15-go.Ciesze się, że jest lepiej. Wiadomo, dla organizmu leki nie są obojętne więc tak niestety czasami reaguje. Jednak trzeba myśleć pozytywnie i wierzyć, że z dnia na dzień będzie lepiej!
A u mnie? Hm... średnio. Dzisiaj miałam wolne i prawie cały czas śpię. Od owulacji boli mnie podbrzusze. Dwa dni było dobrze i od wczoraj znów walczę. Nudności, a jak dotkne sutki to już w ogole ledwo mogę sie powstrzymać tak nieprzyjemne uczucie. Do tego co chwilę biegam do toalety. Od kilku dni mam parcie na pecherz.
A robiłaś test ??Ja się czuje właśnie dziwnie. Piersi jakieś takie nabrzmiałe, był dzień, że tak mnie paliły strasznie, że nie mogłam stanika ubrać. No i brak miesiączki. :/ Powinnam dostać 15-go.
camellia92
Zaangażowana w BB
Nie bo nie wierze, że coś jest Pewnie to wina tego o czym pisałam :'( Ehh wole się nie nastawiać, żeby potem nie płakaćA robiłaś test ??
Artemida90
Fanka BB :)
Nie bo nie wierze, że coś jest Pewnie to wina tego o czym pisałam :'( Ehh wole się nie nastawiać, żeby potem nie płakać
Lepiej zrobić i w razie co zadziałać. Niż czekać test i tak niczego nie zmieni.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też zawsze się boję, ale to i tak nic nie zmieni, a będziesz przynajmniej wiedzieć na czym stoisz.Nie bo nie wierze, że coś jest Pewnie to wina tego o czym pisałam :'( Ehh wole się nie nastawiać, żeby potem nie płakać
reklama