reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

reklama
Hej :-) dzięki za troskę :-* dzis juz lepiej. Szału nie ma ale przynajmniej nie chce mi się wyć o niewiadomo co ;-). Organizm szaleje po tylu miesiącach brania hormonów. Trzeba swoje teraz odcierpiec. Uczę się siebie od nowa. A co u Ciebie ?

Hej :-) dzięki za troskę :-* dzis juz lepiej. Szału nie ma ale przynajmniej nie chce mi się wyć o niewiadomo co ;-). Organizm szaleje po tylu miesiącach brania hormonów. Trzeba swoje teraz odcierpiec. Uczę się siebie od nowa. A co u Ciebie ?
Dobrze, że już troszke lepiej. Oby tak dalej kochana :* :)

Ciesze się, że jest lepiej. :) Wiadomo, dla organizmu leki nie są obojętne więc tak niestety czasami reaguje. Jednak trzeba myśleć pozytywnie i wierzyć, że z dnia na dzień będzie lepiej! :)

A u mnie? Hm... średnio. Dzisiaj miałam wolne i prawie cały czas śpię. Od owulacji boli mnie podbrzusze. Dwa dni było dobrze i od wczoraj znów walczę. Nudności, a jak dotkne sutki to już w ogole ledwo mogę sie powstrzymać tak nieprzyjemne uczucie. Do tego co chwilę biegam do toalety. Od kilku dni mam parcie na pecherz. :(

Ciesze się, że jest lepiej. :) Wiadomo, dla organizmu leki nie są obojętne więc tak niestety czasami reaguje. Jednak trzeba myśleć pozytywnie i wierzyć, że z dnia na dzień będzie lepiej! :)

A u mnie? Hm... średnio. Dzisiaj miałam wolne i prawie cały czas śpię. Od owulacji boli mnie podbrzusze. Dwa dni było dobrze i od wczoraj znów walczę. Nudności, a jak dotkne sutki to już w ogole ledwo mogę sie powstrzymać tak nieprzyjemne uczucie. Do tego co chwilę biegam do toalety. Od kilku dni mam parcie na pecherz. :(
Ja się czuje właśnie dziwnie. Piersi jakieś takie nabrzmiałe, był dzień, że tak mnie paliły strasznie, że nie mogłam stanika ubrać. No i brak miesiączki. :/ Powinnam dostać 15-go.

Nie :( bo nie wierze, że coś jest :( Pewnie to wina tego o czym pisałam :'( Ehh wole się nie nastawiać, żeby potem nie płakać :(

Lepiej zrobić i w razie co zadziałać. Niż czekać test i tak niczego nie zmieni.

km5shdge62j98pnh.png

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry