reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

Mi czasami przechodzą przez głowę myśli jakby to było gdybym była jednak z kimś innym, ale nie zamienilabym męża na nikogo innego. :) Wiem, że to co między nami jest wyjątkowe. Żyliśmy 4 lata na odległość i chociaż prawie wszyscy mówili, że to się nie uda, to pokazaliśmy im, że jeżeli bardzo się chce to można. :)
Mam tak samo, też nie zamieniłabym partnera na nikogo innego :) Jestem bardzo szczęśliwa! Podziwiam Cię kochana, musi być między wami coś naprawdę wyjątkowego :) Zazdroszcze :* :)

reklama
Nie jeszcze nie. Fakt bardzo chciałabym dzidziusia. Ale z niskim tsh u mnie 0,3 chyba nie jest to możliwe aktualnie. Z tego co wiem od lekarki. Czekam i czekam na okres, bo jest potrzebny do tych badań i nic :( cały czas badam szyjke i jest wysoko jak dla mnie bardzo. I cała w śluzie, dosłownie pływam że tak to ujmę [emoji23] może coś się przesunęło u mnie.
Jajco prawda z tym tsh :) mi mówili, że mając powyżej 2 to trudno będzie, a zaszłam mając 3,5 z huśtawką do 4 [emoji14]
Zrób test. Sluz biały kremowy jest w ciąży.
Nie zawsze. Ja w ogóle śluzu nie miałam. Teraz za to mnie zalewa [emoji33] ale ja zawsze jestem na opak, żaden reprezentatywny przypadek ze mnie [emoji23]

Co do szyjki to się nie znam, nigdy sobie nie badałam ;)

8une3e3kck8m6mea.png

Jakieś sposoby na pms ?
Ja jak miesiączkowałam cierpiałam na pms. Obniżony nastrój, bóle głowy, piersi jak bomby, wysyp na twarzy, oczywiście biegunka przed i w trakcie, potworne bóle i swego czasu doszły straszne wymioty czyli praktycznie cały tydzień nie miałam siły kiwnąć palcem. Ja się zawsze pocieszałam, żeby poprawić humorek - jakieś pieszczoty z partnerem [emoji23] Góra słodyczy, spacer napewno poprawi humor i nastrój ;* Ja jestem z natury strasznie burzliwa i nerwowa, denerwuje mnie wszystko i przed miesiączką jestem jak osa [emoji23]

Dzięki za pomoc. Od wczoraj nic mi się nie chce. Jakaś deprecha. Śpiąca zmęczona i zero energii. Dopiero środek cyklu ...nie wiem co jest grane.

Dzięki za pomoc. Od wczoraj nic mi się nie chce. Jakaś deprecha. Śpiąca zmęczona i zero energii. Dopiero środek cyklu ...nie wiem co jest grane.
Nie ma sprawy, weź jakąś miłą długą kąpiel jeżeli masz możliwość, odpocznij wyluzuj się, zrelaksuj. Eh doskonale Cię rozumiem, ja mam też ostatnio jakieś obniżone nastroje, załamania :( Ale to w związku z problemami zdrowotnymi i w życiu prywatnym. :( Zrób sobie jak będziesz miała czas reset, tak dla poprawy humorku, zwykła maseczka na twarz, balsamik na ciałko, zaszalej i kup słodycze ulubione, włącz fajną komedie i odgoń myśli :) ;* Aż się rozmarzyłam i chyba sama wskocze do wanny i zrobie maseczke haha [emoji23] Każdej z nas przyda się taki relaksik od czasu ;*

Nie ma sprawy, weź jakąś miłą długą kąpiel jeżeli masz możliwość, odpocznij wyluzuj się, zrelaksuj. Eh doskonale Cię rozumiem, ja mam też ostatnio jakieś obniżone nastroje, załamania :( Ale to w związku z problemami zdrowotnymi i w życiu prywatnym. :( Zrób sobie jak będziesz miała czas reset, tak dla poprawy humorku, zwykła maseczka na twarz, balsamik na ciałko, zaszalej i kup słodycze ulubione, włącz fajną komedie i odgoń myśli :) ;* Aż się rozmarzyłam i chyba sama wskocze do wanny i zrobie maseczke haha [emoji23] Każdej z nas przyda się taki relaksik od czasu ;*
Masz rację. Super pomysł. Jesteś Kochana :-*

reklama
Masz rację. Super pomysł. Jesteś Kochana :-*
Nie martw się (jeżeli jest coś czym się przejmujesz) Idzie się naprawdę załamać jak się rozmyśla o czymś nerwowo, wiem po sobie ;* Buziaki kochana ;***

Ps. Ja taka ciocia dobra rada, a sama sobie czasem pomóc nie umiem, haha tak to już jest [emoji23] :** Mam nadzieje, że chociaż troche pomogłam i podsunełam jakiś pomysł :)

Do góry