reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

Uuu to grubo... niezle wyznanie. Po takim czyms juz unikalabym kontaktu.Chyba lepiej nie widywać się. Nie potrzebny zamęt i rozdarcie. W moim przypadku nie ma go ,są jedynie wspomnienia i to chyba najlepsze. Kilka lat temu skomentowalam jego zdjecie z zona to na drugi dzien zdjecie zostalo usuniete ;-). Ciekawe dlaczego.Napisałam ze pieknie razem wygladaja.pozdrawienia.Mam takie dni ze wspominam z nostalgia,gdybam... a zdarza się,że potrafię nie pamiętać kilka miesięcy czy lat. Zawsze dobrze mu życzyłam. Chciałam żeby był szczęśliwy i mam nadzieje,ze jest. :-)

reklama
No nieźle co :o Szok jak dla mnie :o Nie widuje się, nie mam kontaktu praktycznie. Czasem coś napisze. Ja mam ułożone życie już od dawna :) A to, że daje co jakiś czas o sobie znać to już nie moja sprawa. :) Rozumiem Cię też mam takie chwile z przeszłości, że gdybam a co by było gdyby :( Ale no mówi się trudno. Czasu nie cofniemy :( :*

No nieźle co :o Szok jak dla mnie :o Nie widuje się, nie mam kontaktu praktycznie. Czasem coś napisze. Ja mam ułożone życie już od dawna :) A to, że daje co jakiś czas o sobie znać to już nie moja sprawa. :) Rozumiem Cię też mam takie chwile z przeszłości, że gdybam a co by było gdyby :( Ale no mówi się trudno. Czasu nie cofniemy :( :*
Tak czasu nie cofniemy. Tak miało być :-) z moim mężem tez przeżyłam niezapomniane i romantyczne chwile. Poznałam go 3 mies przed wyjazdem na studia w Belgii.Cały ten czas pisał do mnie e-maile lub dzwonil.Mam je na skrzynce. Ponad 400 ;-) Po moim powrocie byliśmy para. Mimo wielu przeciwności losu.

To muszę się za to zabrać. Taka jedna rzecz, a ile zmienia. Rozumiem, że udało Ci się bez wspomagaczy? :)
Nie, konieczne były wspomagacze, ale zadziałały w końcu tak jak miały zadziałać :) ale ogólnie cykle mi się skróciły, choć ciągle za długie były :)

Dziewczyny, co do historii przedmałżeńskich za żadnym facetem nie tęsknię :) na takiego cudownego męża trafiłam, że głupia byłabym rozkminiając przeszłość :) tamte rozdziały są zamknięte na amen, chociaż wtedy się to ciężkie wydawało :)

8une3e3kck8m6mea.png

Ja tez jestem zadowolona z życia małżeńskiego. Mój Mąż jest bez zarzutu :-) to tylko sentymenty czasem biorą gore. Niestety jestem bardzo sentymentalna ;-)

Kochane powie mi któraś co jest czy już wariuje. Wiem, że to nie temat tutaj, ale czekam na miesiączke, spóźnia się prawie tydzień. I badam szyjke już od jakiegoś czasu i czy przed okresem nie powinna być niżej? Mam ją na długość palca środkowego, od kilku dni mam nadmiar śluzu o_O Jest go strasznie dużo, mam czasami delikatne bóle, ale okresu dalej brak

Kochane powie mi któraś co jest czy już wariuje. Wiem, że to nie temat tutaj, ale czekam na miesiączke, spóźnia się prawie tydzień. I badam szyjke już od jakiegoś czasu i czy przed okresem nie powinna być niżej? Mam ją na długość palca środkowego, od kilku dni mam nadmiar śluzu o_O Jest go strasznie dużo, mam czasami delikatne bóle, ale okresu dalej brak
A robiłaś test ciążowy ?

Nie jeszcze nie. Fakt bardzo chciałabym dzidziusia. Ale z niskim tsh u mnie 0,3 chyba nie jest to możliwe aktualnie. Z tego co wiem od lekarki. Czekam i czekam na okres, bo jest potrzebny do tych badań i nic :( cały czas badam szyjke i jest wysoko jak dla mnie bardzo. I cała w śluzie, dosłownie pływam że tak to ujmę [emoji23] może coś się przesunęło u mnie.

Nie jeszcze nie. Fakt bardzo chciałabym dzidziusia. Ale z niskim tsh u mnie 0,3 chyba nie jest to możliwe aktualnie. Z tego co wiem od lekarki. Czekam i czekam na okres, bo jest potrzebny do tych badań i nic :( cały czas badam szyjke i jest wysoko jak dla mnie bardzo. I cała w śluzie, dosłownie pływam że tak to ujmę [emoji23] może coś się przesunęło u mnie.
Zrób test. Sluz biały kremowy jest w ciąży.

reklama
No i mam powiększone piersi, spuchnięte. Czasami pieką. Tak to w sumie nic nie czuje. Chyba to nie kolejna owulacja [emoji23] aż tak płodna napewno nie jestem

Do góry