Stokrotenka23
Fanka BB :)
Sonia moje odpuszczenie to: suple wrzucilam do szafki.. wylogowalam sie z forum... I totalnie odpuściłam.nawet zaczelam szukac innej pracy i na dzis mialam umowiona rozmowe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiadomo, że to duże emocje i to człowiek cały chodzi [emoji4]A jak u Was ?
Strasznie się denerwuje. Pani przy pobraniu jeszcze mi powiedziała że chyba bardzo się denerwuje bo ręki w miejscu utrzymać nie mogłam [emoji23]Odpuściłam i nigdy clo nie brałam.
Gratulacje! Oby wszystko było ok. Dobrze, że nam o tym napisałaś, wreszcie jakieś dobre wiadomości Obyśmy wszystkie kiedyś mogły zamieścić taką wiadomośćSonia moje odpuszczenie to: suple wrzucilam do szafki.. wylogowalam sie z forum... I totalnie odpuściłam.nawet zaczelam szukac innej pracy i na dzis mialam umowiona rozmowe.
Hmmm moze dobrze mu w brzuszku ?Wiadomo, że to duże emocje i to człowiek cały chodzi [emoji4]
U nas wszystko ok, minus taki, że mały nie chce się do tej pory obrócić i jest dupką w dół, więc mam już zaplanowane CC :/ no ale jeśli tak sobie wybrał, żeby w ten sposób przyjść na świat, no to trudno [emoji4]
Przyjdzie taki moment i wiem jak te wiadomości pocieszające sie czyta... [emoji110][emoji110]Gratulacje! Oby wszystko było ok. Dobrze, że nam o tym napisałaś, wreszcie jakieś dobre wiadomości Obyśmy wszystkie kiedyś mogły zamieścić taką wiadomość
Super! Cieszę się razem z Tobą! [emoji8] Oby wszystko szło dobrze! [emoji7]Beta wczoraj z rana 694 co wskazuje na 4-5-tydzień. Nadal jestem zszokowana[emoji16][emoji23]
Oby [emoji7]Super! Cieszę się razem z Tobą! [emoji8] Oby wszystko szło dobrze! [emoji7]
Umawiałaś się już do gina?Oby [emoji7]
Ja się jeszcze nie umiem cieszyc. TZ spac nie może, coagle mysli i jest w szoku ale do niego bardziej dochodzi niz do mnie.. ciężki przypadek jestem [emoji16]
Dziś mam 16.40 wizytę juzUmawiałaś się już do gina?
To super właśnie na początku ważne jest mimo wszystko iść do gina, może zaleci progesteron. Ja przy moich brakach progesteronowych miałam zalecenie zaraz jak wyjdzie test pozytywny brać już luteinę i umawiać się na wizytę właśnieDziś mam 16.40 wizytę juz
Jutro kolejna beta by zobaczyć przyrost.