reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PCOS - jak Wy sobie z tym radzicie/poradziłyście

Sonia moje odpuszczenie to: suple wrzucilam do szafki.. wylogowalam sie z forum... I totalnie odpuściłam.nawet zaczelam szukac innej pracy i na dzis mialam umowiona rozmowe.

reklama
A jak u Was ?
Strasznie się denerwuje. Pani przy pobraniu jeszcze mi powiedziała że chyba bardzo się denerwuje bo ręki w miejscu utrzymać nie mogłam [emoji23]Odpuściłam i nigdy clo nie brałam.
Wiadomo, że to duże emocje i to człowiek cały chodzi [emoji4]

U nas wszystko ok, minus taki, że mały nie chce się do tej pory obrócić i jest dupką w dół, więc mam już zaplanowane CC :/ no ale jeśli tak sobie wybrał, żeby w ten sposób przyjść na świat, no to trudno [emoji4]

Sonia moje odpuszczenie to: suple wrzucilam do szafki.. wylogowalam sie z forum... I totalnie odpuściłam.nawet zaczelam szukac innej pracy i na dzis mialam umowiona rozmowe.
Gratulacje! Oby wszystko było ok. Dobrze, że nam o tym napisałaś, wreszcie jakieś dobre wiadomości :) Obyśmy wszystkie kiedyś mogły zamieścić taką wiadomość :)

Wiadomo, że to duże emocje i to człowiek cały chodzi [emoji4]

U nas wszystko ok, minus taki, że mały nie chce się do tej pory obrócić i jest dupką w dół, więc mam już zaplanowane CC :/ no ale jeśli tak sobie wybrał, żeby w ten sposób przyjść na świat, no to trudno [emoji4]
Hmmm moze dobrze mu w brzuszku ? :D
Gratulacje! Oby wszystko było ok. Dobrze, że nam o tym napisałaś, wreszcie jakieś dobre wiadomości :) Obyśmy wszystkie kiedyś mogły zamieścić taką wiadomość :)
Przyjdzie taki moment i wiem jak te wiadomości pocieszające sie czyta... [emoji110][emoji110]

reklama
Dziś mam 16.40 wizytę juz :)
Jutro kolejna beta by zobaczyć przyrost.
To super :) właśnie na początku ważne jest mimo wszystko iść do gina, może zaleci progesteron. Ja przy moich brakach progesteronowych miałam zalecenie zaraz jak wyjdzie test pozytywny brać już luteinę i umawiać się na wizytę właśnie :)

Daj znać co gin Ci powie [emoji7]

Do góry