reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pazdziernikóweczki - ile już przytyłyscie?

reklama
Orzech pisze:
Karen, Patka Wy to akurat moim zdaniem nie bedziecie mialy wiekszych problemow z osiagnieciem wagi sprzed ciazy...Wy jestescie baaardzo drobne, zobaczycie. No oczywiscie jak nie bedziecie sie obrzerac poczkami po porodzie.
Synowa mojej znajomej wyczytala gdzies, ze zeby nie doszko do zaniku pokarmu nalezy zjadac 6000 ckal dziennie....wszyscy jej mowili, ze to glupota,  a ona swoje no i nie wraca do wagi sprzed ciazy :laugh:
6000 kcal??????????? jezus maria! 12 tabliczek czekolady!!!!!!!!!!!

Ja znam tesciowa tej kobitki co to te 6000 wcinala, ta tesciowa byla zalamana, podobno ta mloda mamusia paczkami dojadala :(

Karen Ny tych zdjeciach slubnych to wygladasz jak chudzina :), a tu okazuje sie, ze Ty tak podobnie jak ja,podobnie, bo ja 173 i przed ciaza wazylam 65 :(...ale to przez leki, ktore bralam pare miesiecy wczesniej...tak sie pocieszam, tak wiec po ciazy schudne do wagi slubnej ;)

Wy Jesteście wyrośnięte Baby (na drożdżach). Ja mam marne 158 cm :( i w tej chwili pisząc posta, po śledziach w śmietanie mamusiowych ważę ni mniej ni więcej 65 kg.

reklama
Karen nie martw się, ja też rozpaczałam w ciąży, bo uda zrobiły mi się grube i pokryte celulitem. Kochana nóżki mam teraz jak modelka, wszystko "zleciało" nie wiem kiedy (to chyba była woda + zmiany hormonalne). Celulit został ale tyko jak ścinę skórę, tak gołym okiem go nie widać!

Do góry