reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pazdziernikóweczki - ile już przytyłyscie?

Widze , że preferujesz ten sam system co ja , zakupy na rynku. Zawsze mozna cos okazyjnego do domu przywlec. Cale szczęście , że rynek mam tak blisko , bo nie raz to sie nad ilością toreb nie zatanowię i idę jak wielbłąd który połknął arbuza , aż sie ludzie na ulicy oglądają. Ale ostatnio coraz rzadziej mi sie to zdarza bo chodzę razem z mężem i on skutecznie studzi moje zapały , woli iść na dwa razy i nie nieść do domu połowy rynku na raz

reklama
ja wlasnie tez mam blisko rynek a o tych torbach nawet nic nie mowie ktoregos dnia rodzice krzyczeli z balkonu zebym stala wtedy moj ojciec zszedl i je zabral bo mieszkaja tylko 2 bloki dalej od nas

A mi właśnie brakuje tutaj normalnego rynku ;D (tego samego zresztą, na który chodzi Magda).Jakoś w okolicy nie ma ryneczku (tylko jakiś strasznie drogi plac z budkami - sklepami). A, że wypady do Łodzi mi sie skończyły to nawet nie pobuszuję sobie.
Ech tu nawet sprzedawcy warzyw z ulicy mają strasznie wysokie ceny (to nienormalne).

Zapraszam do Mikołowa! Jest tu uroczy ryneczek z fontanną. W sklepach ceny umiarkowane, sprzedawczynie bardzo miłe od kiedy wybudowali nam supermarket.A i bliziutko targowisko, gdzie można kupić całkiem ładne koszule do karmienia.Że juz nie wspomnę uroczej knajpki "Rajski Ptak"- mają super wystrój i przepyszne jedzenie.Mniam!

Monique zgodzę się z tym że w Mikołowie są miłe sprzedawczynie, byliśmy tam ze trzy razy i spododało mi się tam, rynek fajny i park też ciekawy ;) I muszę przyznać że całą resztę zakupów maluszkowych właśnie tam zrobiliśmy.

reklama
Do góry