reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernikóweczki - ile już przytyłyscie?

hellou
KObietki a czy waga wam sie waha?? tzn czy wazycie tyle samo cały czas lub waga rosnie?? Bo ja zaobserwowałam spadek wagi :( i zastanawiam sie skad?? Gin ostanio kazałmi pic duzo wody z uwagi na mało płynow płodowych no i pije powyzej 3ldziennie, ale czy to mogłaby byc przyczyna??

reklama
ATAS JA TEZ TAK MAM OSTATNIO NA WIZYCIE MIAŁAM MNIEJ O 1 KG AL;E LEKARZ MI MOWIL ZE NIE SWIADCZY TO ZLE. WOD PŁODOWYCH U MNIE JEST WYSTARCZAJACO DUZO. BARDZO DUZO PIJE ALE W CZASIE UPALOW TWEDY BARDZIEJ NOGI PUCHNA OD DUZEJ ILOSCI WYPITYCH PŁYNOW

a ja zawsze byłam tłuściutka, a jeszcze choruję na tarczycę więc był czas, że schudłam 10 kilo, a potem przybrałam 15 :) ale się tym nie martwię, bo mój mąż (chudy jak patyk :))) mnie kocha taką jaka jestem. a w ciąży przytyłam już z 15 kilo. najwięcej brzuch mi urósł, ale ostatnio pupsko (to chyba też kwestia rozsuwających się kości, że się dupka poszerza :) )no i nogi. ale mój ginekolog i endokrynolog też mówią, że dużo wody mam w sobie i stąd też taka masa ;D
bo mam początki zatrucia ciążowego niestety i od miesiąca jestem na przymusowym zwolnieniu :( ale to dla dzidzi więc się nie buntuję :)

tak, bo przeważnie jestem u mamy a tam nie ma netu. a poza tym dopiero teraz znalazłam to forum. lepiej późno niż wcale :)

Nie przejmujcie się tymi nastoma kilogramami , mój mąż ciągle powtarza , że chciałby , żeby mi chociaż trochę zostało po ciąży, ale chyba jednak tak nie będzie. Zawsze trudno mi było przytyć , na dwa kilo w plusie przed ciążą pracowałam 3 lata. Ostatnio nawet mój gin smiał się , że z porodówki pójdę do domu w ciuchach z przed ciąży.

:( :( :( :( :( :(
ejjjj no fajny dół. Wy sie martwicie że przytyłyście 3 4 kilo a ja już 9,5 a rodze pod koniec pażdziernika. I co Wy na to kobity :-[

reklama
młoda mamusiu ja przytyłam już też sporo, ale mój lekarz wciąż mówi: nie odchudzać się, objadać się i odpoczywać ;D a poza tym ten tłuszczyk jest nizbędny żeby dzidzie chronić, a potem mieć z czego karmić. przecież gdyby nie to nikt by nie tył w ciązy, no nie?! ja się tak pocieszam :)

Do góry