reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernikóweczki - ile już przytyłyscie?

Teddy kreskę na brzuchu mam, słodycze żrę, soli nie a i tak puchnę ;D
Ale ważę mało to przynajmniej nie muszę niczego sobie odmawiać (właśnie siedzę nad talerzem ciastek)

reklama
Po tych lekach, to apetyt mi opadł, mogłabym nic nie jejść. Czasami mnie na coś najdzie. Wczoraj gruszki. Pyszne były i kompoty sobie codziennie gotuję, bo od soków mnie mdli.

a ja bym tylko zarła cale dnie...
znaczy, maksymalnie do 19, bo jak cos później zjem, to mam z głowy bastepny dzień - muli mnie i odbija mi się swinstwem... :)

acha... i batonik cini-minis jednak pochlonelam... ;)

Na noc nie mogę jejść, bo brzuchol za wysoko i ciśnie nz żołądek Nocka z głowy, gdybym coś wciągnęła. Poza tym nie odczuwam głodu. Pić, pić i jeszcze raz pić. Najchetniej piwo!

[bMałgosiu][/b] mi też sie marzy piwo takie grzane z soczkiem i goździkami..mniam..
I podobnie jak Ty nie doczuwam głodu, jem ostatnio brdzo mało, jakoś nie mam apetytu ale to dobrze może mneij przytyję :p

reklama
ja ostatnio nie wytrzymalam i wypilam 2 piwa.... takie normalne, nie bezalkoholowe...
i wiecie co... daaaawno nie czulam się tak cudownie... :)

Do góry