reklama
ja mam chustę do noszenia babelulu na krótkie dystanse np. syna do szkoły odprowadzić (szkoła za płotem). Chodniki u mnie raczej zawsze odśnieżone więc zimę się przebujam
W ekstremalnej sytuacji można zmienić mieszkanie z 3p na parter
aha: naugty.. jakoś 3- kołowcom nie wierzę... tradycjonalistką jestem
W ekstremalnej sytuacji można zmienić mieszkanie z 3p na parter
naughty&happy
Mama Antoniego :D
Mina29 dlaczego nie wierzysz?
chusta świetna sprawa! :-) Nosiłaś Syna w niej? Przetestowana?
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Paula.. te podwójne kołka są dużo większe niż standardowe.. i tylko z przodu.. oby do wiosny
A jeszcze nie powiedziane, że będzie śnieg ;-)
paulawawa112
Ja również jestem za standardowymi 4 kołowcami, zresztą 3 kołowce jakoś nie przypadły mi nawet wizualnie do gustu, także pozostałam przy 4
dokładnie dziewczyny ... śnieg i małe kółka to nic dobrego
.
Dokładnie, ja jednak kółka na zaspach połamałam
Ja miałam trójkołowca - huck jeep. Był świetny. Choc jak wchodziłam w zakręt jedną łapką to potrafił być wywrotny. Po jednej takiej akcji wiedziałam, ze dwoma łapkami trzeba go trzymać.
O taki właśnie:
Wozek Hauck JEEP sl CARROTT
trochę żałuję ze sprzedałam. Niedługo przetestuję nowe wózio i może nie bedzie mi tak żal mojego jeepa. Wożąc moją królewną w takiej spacerówie ludzie myśleli że chłopca mam
O taki właśnie:
Wozek Hauck JEEP sl CARROTT
trochę żałuję ze sprzedałam. Niedługo przetestuję nowe wózio i może nie bedzie mi tak żal mojego jeepa. Wożąc moją królewną w takiej spacerówie ludzie myśleli że chłopca mam
paulawawa112
Myśmy przerobili chyba z 5 wózków, bo co mała rosła, to coraz ciężej było wnosić na 3 piętro, a nie było możliwości zostawienia na dole wózka, także spacerówek poszło z 5
teraz kupiłam 2w1 i mam nadzieję, że starczy do końca, przede wszystkim dlatego, że mam nadzieję, że będzie już dom, gdzie nie będzie trzeba drałować po schodach na 3 piętro.
teraz kupiłam 2w1 i mam nadzieję, że starczy do końca, przede wszystkim dlatego, że mam nadzieję, że będzie już dom, gdzie nie będzie trzeba drałować po schodach na 3 piętro.
Ostatnia edycja:
Mina29 dlaczego nie wierzysz?
nie wierze trójkołowcom ze względu na wywrotność o której pisze Kaka
a młodego nosiłam w chuście i świetna sprawa. Przeważnie jak miałam coś do załatwienia w jakimkolwiek urzędzie gdzie wiadomo - sprawy rodzinne 3piętro bez windy
tutaj na zdjęciu Kaj ma niecałe 2 miesiące.. ręce wolne, dziecko bezpieczne, można zmieniać strony ułożenia bez problemu. polecam.
paulawawa112
Moja mała nie chciała chodzić niestety w chuście
Strasznie krzyczała jak tylko ją do niej wsadzałam, także szybko zrezygnowałam z chusty na rzecz wózka.
Aczkolwiek na pewno chusta wygodniejsza
Strasznie krzyczała jak tylko ją do niej wsadzałam, także szybko zrezygnowałam z chusty na rzecz wózka.
Aczkolwiek na pewno chusta wygodniejsza
reklama
Z tą wywrotnością to moze też zależy od wagi trójkołowca? Mój był dość lekki i może temu, ale i z tym mankamentem można sobie poradzić. Miał wiele innych zalet, a o wózek bez wad trudno.
Ja miałam nosidełko, rzadko używałam ale czasem się przydawało.
Ja miałam nosidełko, rzadko używałam ale czasem się przydawało.
Podziel się: