reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
ale za co zbieral zle opinie, ze ciezki????? Owszem ciezki bo ma duze pompowane kola, wg mnie jest mocny, solidnie wykonany. A to wazy niestety. Tylko jak nie musisz nosic calego wozka bo schodach to waga nie jest minusem.
A poza tym to opinie od osob ktore go nie maja wiec nie wiem do konca czy nalezy sie nimi kierowac

ja mam x-landera i jeszcze chyba Polcia i ktos i z tego co pamietam to dziewczyny sa zadowolone.

dla mnie jedyna wada tego wozka jest montowany dziwnie palak, wiec wogole go nie uzywalismy a poza tym jest super.
Prowadzi sie super, spokojnie jedna reka, ma skretne kola, regulacje oparcia paskiem co wg mnie nie jest zadna wada (wiem ze takie sa opinie). Mi to nie sprawialo zadnego problemu a mozna to zrobic spokojnie jak dziecko spi bo jest to plynne a nie takie ze jest kilka poziomow regulacji i to nie jest wtedy plynne.
Poza tym podnozek przy stelazu wiec moj syn jezdzil nim praktycznie 4,5 roku. Fajnie montowana torba bo na specjalne haczyki.

no moze jeszcze wada moglabybyc wielkosc gondoli bo jest z tych mniejszych ale wiele wozkow ma taki wymiar. Dla nas wystarczylo bo tylko 5 m-cy kuba nia jezdzil bo potem sie dzwigal i nie chcial lezec

zreszta my mamy go od 2007 i poza tym ze material spacerowki niestety od slonca i prania (zdejmowalam i poralam w pralce lacznie z budka) stracil kolor no i porysowany jest troche stelaz to jest w stanie bardzo dobrym. Nic sie nie porwalo, nie urwalo, nie peklo a bym mocno ekspootaowany bo i ja i R chodzilismy na dluuuugie spacery po kilka kilometrow i to kilka razy w tygodniu.

zreszta zostal wybrany przez czytelnikow m jak mama produktem roku w kategorii wozki wiec mysle ze to tez o czyms swiadczy
a ta nowa kolecja jest super, ladniejsza niz ta co ja mam ale coz

Za to kupiona parasolka Baby Design uzywana na zakupy w hipermarketach, 3 razy na tygodniowe wakacje wiec bardzo malo jest do wyrzucenia. Fatalny wozek.

Takze ja x-lander polecam, ogladalam przy kubie wiele wozkow a jak zobaczylam ten to juz wiedzialam ze nie chce innego. Zreszta u nas w miescie jest ich pelno na ulicy i sa naprawde fajne

Ostatnia edycja:
Mina ja Ci niestety za dużo nie pomogę, bo jedyny wózek jaki uniosłam to ten, który kupiliśmy - Tako Princess. Cały waży ok.14kg, a sama gondola to nie wiem, ale nie sprawiło mi żadnej trudności wpinanie i wypinanie jej w fazie "zabaw" tuż po kupieniu. Zaniosłam ją też na piętro w domu i wcale nie zasapałam się dużo więcej przy wchodzeniu na pusto ;-)
Również polecam Tablicę.pl :-)

Dziewczyny dziękuję za pomoc.. na was jak zwykle można liczyć :tak::tak:

Chyba znalazłam rozwiązanie :-)
jak pisałam mam 2 spacerówki, jedną inglesina u siebie w piwnicy
a drugą u rodziców
i zadzwoniłam do mamy żeby poszła do piwnicy i mi ja wytargała i sprawdziła..
to jest ta: Graco
00008.jpg 00010a.jpg
Kaj ma tutaj jakieś 3-4 miesiące
pokrowiec na nóżki do niej mam ale wymyśliłam że kupie tylko gondolę do niej taką przenośną i gotowe. Spacerówka składa się szybciutko i łatwo, więc będzie lądowała w piwnicy a ja z małą w gondoli na górę..
jestem genialna :rofl2:

reklama
Do góry