reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Sonkaa super jest ten stół do przewijania:-) Ja niestety muszę się ograniczyć do przewijaka na łóżeczko.
Paja ta komoda jest super, też na początku mi się taka marzyła, ale niestety miejsca w domu brak. Co do samego stelaża do wanienki to faktycznie są drogie, ale mi się udało kupić używany w świetnym stanie za 15 zł i mogłam go odebrać osobiście. Co do ilości majtek siatkowych to ja mam 4 szt. + 5 szt. jednorazowych.
Mamba bardzo ładny wózek:-)
Jutrzenko ja mam 3 koszule na guziczki i jeden stanik do karmienia. W więcej staników nie chce na razie inwestować, bo nie wiem jak się skończy moja przygoda z karmieniem. A co do leków przeciwbólowych to jest jeden taki od pierwszych dni:
http://www.doz.pl/apteka/p55889-Pedicetamol_100_mgml_roztwor_doustny_30_ml
Mina super fura:-) A fiolet też uwielbiam, zaraz po czarnym:-)

reklama
Melduję że przeceny w Tesco nadal są:tak: sprawdziłam i nawet zakupiłam kombinezon na zimę za 22zł - niebieski ale szczerze mówiąc bardziej podobał mi się ten niż różowy:-D:-D
Mina
- wózek super i kolorek świetny:tak:

Jeśli chodzi o koszule to ja postawiłam na takie na ramiączkach właśnie...mam jedną która dodatkowo ma guziczki na biuście (idealnie do karmienia) i jedną bez guzików ale z dużym dekoltem więc z karmieniem nie będzie problemu:tak:

przyszedł dzisiaj mój stół do przewijania, rzeczywiście jak wszystko z Ikei - doskonale pomyślany i super praktyczny, gdyby ktoś miał potrzebę lub chęć, z czystym sumieniem mogę polecić :-)

Dzisiaj doszły mje zakupy z raju rodzica- pieluchy, podklady i prześcieradła
wczoraj zamówiłam body rozpinane- bede mila w sumie 3 na dlugi i 2 na krótki rękaw

A probowalas sama? Ciekawa jestem czy mozna kupic bardziej pojedynczo zeby poprobowac :D Bym zrobila kilka testow, HaHaHa

Ja kupowałam pieluchy z lidla i jak dla mnie to były bardzo dobre,porównywalne z pampersami.
Mina wózeczek świetny i kolor super
:-)

/QUOTE]

ja tez osobisci polecam te piluszki z lidla, ja uzywałam tez z biedronki dada i nie byl zle.

Ja zakupilam wkoncu podklady poporodowe wybralam Hartmana, teraz czekam na przesylke. I mam tylko jedna koszule bo nie moglam nic znalesc co mi sie podoba a jest w przyzywoiltej cenie. Mailam dostac od jesdnej dziewczyny sliczne ale sie rozmyslia, moze cos jeszcze uda mi sie znalesc.

reklama
Do góry