mam taki sam. I sprawdzał się całkiem dobrze.
GLUCK - POŚCIEL DRUKOWANA - MARINE 700 - 3CZ (2522336420) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a posciel bede taka kupowac, na zywo wyglada duzo lepiej
ja mam pościel m.in. glucka o czym wam pisałam taką ze słonikiem
Zestaw pościeli 6-elementowej EXPO - Gluck Baby ! (2530837023) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i muszę powiedzieć że dobry wybór. Kupiona dla Kaja 7 lat temu prawie nic nie straciła na kolorach i jakości. Ładne szycie, milutka bawełna.
Niby biały się brudzi. Ale każdy kolor można zapaćkać.. Klasyka i dla dziewczynki i dla chłopczykaCo myślicie o tym wózku i tej kolorystyce? Powiem szczerze im bliżej zakupów tym większy mam mętlikZobacz załącznik 489729
jak dla mnie te intensywne kolory sa świetne. ja mam dosyć mdłych róży i błękitówarwen, mam taki sam kombinezon (a nawet dwa), tylko jeden żółty, a drugi zielony. Oba kolory takie, że dają po oczach, ale co tam, dostałyśmy od rodziny i w głębokim wózku nie będzie za bardzo widać;-)
moge tylko stwierdzić WOW!! udane zakupy.ja pojechałam też na zakupy do factory to taki outlet ceny naprawdę fajne a rzeczy markowe boz wójcika i coccodrillo..... głównie nakupiłam mojej córci ale i dla małego coś sie dostało