reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

a nie chciałabym małej od pierwszych dni faszerować zbyt dużą ilością kosmetyków...
- wlasnie temu ja chce sie ograniczyc do oilatum :-)

Ja mam plan jesli chodzi o kremy:
- oilatum do kapieli [skora jest po nim ladna i nawilzona i nie trzeba juz zadnych oliwek ani nic takiego
- Bambino na wiatr [itp]
- Sudokrem na pupke [siostra tez uzywala - od poczatku samego i chalila]
- Bepanthen na odparzenia [+ podobno swietny jest na sutki]

do pepuszka
tutaj sa waciki nasaczane alkocholem juz gotowe do kupienia w aptece,
jak robia zastrzyki itp itd to tez tego uzywaja,
co do piochtaniny to surowy zakaz :D

rozek sie zasanawialam sama jaki kupowac,
kupilam z usztywnieniem, ale byl drozszy wiec temu wydalo mi sie ze bezpieczniejszy
w razie co usztywnienie mozna i tak szybciutko wyrzucuc :D

teraz mi się rozjaśniło.. w takim razie trzymam kciuki za wyprowadzkę siostry i bezkonfliktowe kontakty siostrzenicy z dzieckiem.
Dziekuje Mina :)

emotion podaje linki z ebaya nadal nieogarniam twojego szalu na allegro w pewnych sprawach bo u nas taniej jednak niz w pl np na ciuszki u nas podatku nie ma;-):tak:
E-THOS WIRELESS INTERNAL COLOUR CAMERA ADD-ON NEW | eBay
Dzieki azorek :D Ja jakos tak z przyzwyczajenia :D
KUPOWAC bede u nas :D
Tak sie platam po allegro i szukam co jeszcze moze mi sie przydac i wrzucam na liste obserwowanych - potem na kartke spisuje i mam liste gotowa :D
Dlatego linki jak daje to z allegro :D

reklama
Czy któraś z Was używała może butelek firmy Tommee Tippee? Bo ja zamówiłam, dziś je otrzymałam i wydają mi się tandetne, ale nie mam porównania z innymi, dlatego proszę o opinię doświadczonych mam;-)wydaje mi się że ktoś je chwalił kiedyś i są też reklamowane w gazetach dla mam, więc może to tylko ja odniosłam takie wrażenie.

Hej,ja też oglądałam butelki TT ale jakoś mnie nie przekonały,moja córa była wybredna i jedyne butelki z których chciała pić to był Difrax a teraz jeszcze dla odmiany kupiłam butelke z chicco.Zawsze ktoś coś chwali i jemu pasuje a drugiemu nie.

Polcia chyba masz rację, wyobrażałam je sobie troche inaczej. Mam nadzieję, że mój synek nie będzie wybredny. Z kolei smoczki uspokajające również tej firmy wydają mi się bardzo fajne, ale zobaczymy jak będzie w praktyce:-)

Wpadam na chwilkę bo dopiero co paczki ze śłicznosciami odebrałam. Wieczorkiem nadrobie ile się da;-)
Nasze ostatnie zakupki. Jestem meeeega zadowolona.
1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg

reklama
Do góry