dorzynka
Fanka BB :)
Hej na 20 sierpień to chyba inny temat maja ale tak czy siak pewnie każda mama mile widzianaHejo. Można do Was dołączyć ? Termin na 20 sierpień będzie mały Leo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej na 20 sierpień to chyba inny temat maja ale tak czy siak pewnie każda mama mile widzianaHejo. Można do Was dołączyć ? Termin na 20 sierpień będzie mały Leo
Hej na 20 sierpień to chyba inny temat maja ale tak czy siak pewnie każda mama mile widziana
Ja też mam termin na 20 października [emoji6]Heh chyba chciałabym żeby ciąża się już skończyła i walnelam gafę na wstępie. 20 październik, przepraszam
Ja też mam termin na 20 października [emoji6]
U mnie druga ciąża i druga córka [emoji6] starsza w październiku będzie miała 4 latka, więc dużo rzeczy mam po niej. Coś tam dokupilam, ale raczej wszystko już mam z rzeczy dla małej. Jeszcze tylko zamówienie w aptece muszę zrobić i można zacząć pranie i pakowanie torby do szpitala [emoji6]. Ja jestem w pierwszej ciąży i niestety cukrzyca się przyczepiła, udaje się bez insuliny na ta chwile. Będzie synek i dzisiaj znowu poleciałam z zakupami . Tez tak macie ? Jak wyprawki ?
Ja tez druga ciąża ale tym razem syn.
I tez z wyprawka nieco pojechałam ale nie odmowie sobie radości grzebania i kupowania dziecięcych ciuszków. Plus zawsze jakieś wnioski się z pierwszej ciazy wyciągnęło i się a to to zmienia a to tamto i tak jakos zawsze wyjdzie coś do kupienia.
Torbę dla dziecka do szpitala mam spakowana. Torbę dla siebie...nawet nie mam torby. Ze o potrzebnych rzeczach nie wspomnę...
U mnie druga ciąża i druga córka [emoji6] starsza w październiku będzie miała 4 latka, więc dużo rzeczy mam po niej. Coś tam dokupilam, ale raczej wszystko już mam z rzeczy dla małej. Jeszcze tylko zamówienie w aptece muszę zrobić i można zacząć pranie i pakowanie torby do szpitala [emoji6]
A bardzo chętnie dowiem się co to za otulaczMi brakuje inhalatora, bujają, nawilżacza powietrza i torby do wózka, szukam małej poręcznej (bardziej organizer ale na suwak). Torba nie spakowana nic nie poprane. Zamówienie z apteki już mam i posikalam się ze śmiechu jak robiłam przymiarki majtek poporodowych. Patrząc na podpaski mam wrażenie ze będzie armagedon i wodospad... ciuchów mam tyle jakbym się szykowała na trojaczki, ale jak sobie odmówić. Zamówiłam świetny otulacz do fotelika jakby któraś chciała to mogę dać namiar