Sweety0802
Fanka BB :)
Ja dziś zjadłam owsianke z mlekiem i brzoskwinią ale wczoraj na śniadanie jadłam pizze, bo zrobiliśmy i zostało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A przepis jest bardzo prosty i fit jeden banan, dwa jajka i trzy łyżki płatków owsianych, tyle w temacieAż mi zrobiłaś ochotę takimi placuszkami
Są chyba dwie mamusie z cukrzycą i też metodą prób i błędów póki co testują co mogą jeść.
Byłam kiedyś na diecie z bebio i pełno takich szybkich przepisów na omlety placuszki i tylko z 3 4 składników aż byłam w szoku ze tak szybko i prosto można coś przyrządzić. Ale wróciły stare nawyki. Po ciąży nie ma opcji żebym znowu nie przeszła na dietę.A przepis jest bardzo prosty i fit jeden banan, dwa jajka i trzy łyżki płatków owsianych, tyle w temacie
Smacznego :-) jedno danie zaliczoneW sumie też miło wspominam czas kiedy byłam na diecie (udało się -8kg), robiłam wtedy takie szybkie i smaczne rzeczy, no ale czasami człowiek ma ochotę na żywność bardziej przetworzoną a to niestety wciąga...
Sprawdziłam po śniadaniu, wynik 98, czyli nawet poniżej normy. Placki bananowe mogę jeść
Cukrzyca nie jest taka straszna i w sumie da się przeżyć najgorsze początki a pozniej juz odruchowo świadomość jest wyrobiona. Na początku tylko się wydaje ze nie można nic jesc a z czasem wiadomo co służy a co nie i oczywiście tak jak bylo wspominane metoda prob i bledowMam nadzieję, że Twoje wyniki będą jak najlepsze
Ja czytam akurat o diecie z niskim indeksem glikemicznym i ustalam sobie zasady, ogólnie nie jest źle i tak sporo produktów z niskim IG miałam w swojej diecie, tylko te słodycze
Podczytałam Was rano i skorzystałam z przepisu na śniadanie. Placuszki pyszne [emoji7] nawet niespełna 4 letnia córka zajadała się nimi [emoji6] a z cukrzycą dasz radę!A przepis jest bardzo prosty i fit jeden banan, dwa jajka i trzy łyżki płatków owsianych, tyle w temacie
To muszę zakupić banana i też zrobięPodczytałam Was rano i skorzystałam z przepisu na śniadanie. Placuszki pyszne [emoji7] nawet niespełna 4 letnia córka zajadała się nimi [emoji6] a z cukrzycą dasz radę!
Jeśli lubisz takie rzeczy to polecam. I ta porcja wystarczająca, żeby się najeść [emoji6]To muszę zakupić banana i też zrobię
Cieszę się, że smakowało dla mnie ta porcja jest za duża, dzielę ją sobie i mam potem jeszcze drugie śniadanie, polecam z masłem orzechowym, pyyyychaPodczytałam Was rano i skorzystałam z przepisu na śniadanie. Placuszki pyszne [emoji7] nawet niespełna 4 letnia córka zajadała się nimi [emoji6] a z cukrzycą dasz radę!