reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

Napisałam tak dlatego że kiedyś poprosiłam o dołączenie do tej grupy i nic, cisza. Chyba mnie nie chcą :(

Do tego dziś dowiedziałam się że osoby które mialam za ważne w swoim życiu maja na mnie wyjebane, dosłownie.
Jest mi cholernie przykro, chce mi się wyć :(.
To prawda że prawdziwych przyjaciół poznajemy w biedzie.
Nagle okazało się że zostałam sama.......
Mąż pociesza, ale jednak łzy cisną się do oczu :(.
Najbardziej boli to że chcialam aby jedna z tych osób była chrzestną mojej Milenki.....

No i dupa, wyję sobie. :(
Sory, musiałam to z siebie wydusić.
Ja jestem tu moderatorem i @Keejti-93, nie widzialam wcześniej żadnej prośby sorry, ale ciągle ktoś dochodzi i tak grupami zazwyczaj dochodzicie do prywatnego by admince ciągle głowy nie zawracać :)

Co do problemów, to współczuję... Ja już nauczyłam się liczyć na siebie.... No cóż życie, trzymaj się będzie dobrze :*

reklama
Napisałam tak dlatego że kiedyś poprosiłam o dołączenie do tej grupy i nic, cisza. Chyba mnie nie chcą :(

Do tego dziś dowiedziałam się że osoby które mialam za ważne w swoim życiu maja na mnie wyjebane, dosłownie.
Najbardziej boli to że chcialam aby jedna z tych osób była chrzestną mojej Milenki.....

Wyrzuć to z siebie.. Będzie Ci choć trochę lżej.. Poczuć się odrzuconym przez bliskich to absolutnie niemiłe uczucie.. Współczuję..

To przykre, ale czasem życie samo weryfikuje przyjaźnie i zostają tylko te faktycznie wartościowe .
Trzymaj się i do przodu.

reklama
Nie zamartwiaj się tym kiedyś inaczej na to spojrzysz będziesz miała to gdzieś, nie ma sensu utrzymywanie kontaktów z takimi osobami. Ciesz się tym co przed Tobą tym co masz malenstwem które w sobie nosisz.
Popieram.... Teraz jak już jestem starsza wiem co jest ważne :)
@Anitkaaa2411 będzie dobrze :*

Do góry