reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

@Anitkaaa2411 głowa do góry jesteśmy z Tobą! :)

Ja dzisiaj byłam na spotkaniu organizacyjnym w szkole rodzenia. Super sprawa poznalam dziewczyny z takimi samymi terminami porodu, takze moze byc wesoło jak na serio trafimy w tym samym czasie do szpitala z porodem hehe :D fajna grupa wsparcia będzie :) :D

reklama
Też się zastanawiał nad szkołą rodzenia, bo w sumie jeszcze nie byłam a do trzech razy sztuka ;) :biggrin2:
U nas jeszcze dodatkowo jest cykl warsztatów "Porozmawiajmy o macierzyństwie" - spotkania z położną, ratownikiem medycznym i innymi specjalistami, w zależności od tematyki. Z opisu na stronie wydaje się to interesujące ale jak w rzeczywistości to wygląda sama nie wiem. Może i dla samej "grupy wsparcia" warto wziąć w tym udział ? Jak myślicie?

Też się zastanawiał nad szkołą rodzenia, bo w sumie jeszcze nie byłam a do trzech razy sztuka ;) :biggrin2:
U nas jeszcze dodatkowo jest cykl warsztatów "Porozmawiajmy o macierzyństwie" - spotkania z położną, ratownikiem medycznym i innymi specjalistami, w zależności od tematyki. Z opisu na stronie wydaje się to interesujące ale jak w rzeczywistości to wygląda sama nie wiem. Może i dla samej "grupy wsparcia" warto wziąć w tym udział ? Jak myślicie?
No właśnie to jest fajne, że tutaj też będzie spotkanie z ratownikami, bedzie o chustonoszeniu, a jak się uda czasowo i będzie możliwość to będzie też zwiedzanie sali porodowej :) takze fajna sprawa :) ale też dla samego spotkania z mamami będącymi na tym samym etapie ciazy - tak jak My tu na forum jest właśnie fajne :)

W poprzedniej ciąży chodziłam na Szkołę rodzenia i polecam :) mnie się bardzo podobało, najważniejsze dla mnie było to, że tą szkole prowadziła oddziałowa oddziału poloznictwa w szpitalu, w którym wtedy rodziłam i zawsze to trochę inaczej jak się kogoś zna :) a ogólnie to też spotkałam fajne dziewczyny, tylko byłyśmy na różnych etapach ciąży, z żadną nie spotkałam się na porodówce, ale z kilkoma miałam jeszcze długo kontakt, także ogólnie fajnie :)

reklama
Do góry