Ja mam wózek po córce i nie zamierzam kupować nowego, Baby Design Lupo ComfortDzień dobry
Dziewczyny mam pytanko
Wiem, że jest jeszcze czas na kupno wózka ( my planujemy kupno w sierpniu, wrześniu), ale czy macie już jakiś model upatrzony?
Tyyyyyle tego wszystkiego jest, że już nie wiem na który zwrócić uwagę.
Myślałam o Adamex Berletta, ale są też na jego temat negatywne opinie.
Wiadomo, każdy ma swoje zdanie
Jak jest u Was?
reklama
U mnie podobnie, w ciągu dnia jak chodzę to nie czuje aż tak bardzo, ale wieczorem jak się położę to szał ciałU mnie córcia to straszna wiercipiętka, a szczególnie wtedy jak położę się na plecach.. to chwila moment i dyskoteka na całego
Izabela1989
Fanka BB :)
Dzień Dobry, a jak Tam u Was z ruchami lokatorów. ?Ja 20t i 6 dni.i oprocz jakiegoś przelewania ,bąbelkow ...nic konkretnego nie czuje.moze trafiłam na jakiegoś spiocha a raczej spioszyce miłego dnia.
Jesli chodzi i ruchy to mniej więcej poczułam w 17 tyg ciąży czyli 16tydz i 5 dni. Pierwsze delikatne takie pływanie rybki w akwarium
Izabela1989
Hej
Co do wózka to jeszcze się zastanawiam ale jakiś używany zakupie z komisu, są w fajnych cenach ale napewno taki który będzie pasować do fotelika maxi cosi
Co do ruchów, pierwsze pukanie kolo 16tc a teraz 21+1 i szaleństwa w brzuchu, że czasem brzuch podsjakuje tyle że to 4 ciąża
Ooo dziś chłodno, jak fajnie, 23 stopnie, pochmurno....
Ja juz mam wybrany wózek.
Bebbetto Bresso. Ma bardzo dobra amortyzację, duża gondola, pompowane koła wiec na spacery po każdym terenie bedzie idealny No i na czym mi zależało i od razu wykluczałam jesli tego nie było to możliwość jazdy spacerówki przodem i tyłem do kierunku jazdy dziecka. I oczywiście duża pojemna torba pod wózkiem I w pakiecie z fotelikiem wiec 3w1
Ale każdy oczywiście ma swoje gusta. J patrzyłam najpierw na funkcjonalność a potem na to czy mi sie podoba Trochę jak z autem u faceta
Izabela1989
Mnie się czasem śnią męczące koszmary, ale akurat nie o dzieciach. Ostatnio (o czym już wspominałam) śniło mi się, że mąż mnie o gwałt posądzil [emoji85]
Hehe ... te sny....
Najgorsze chyba dla mnie sa te o dzieciach od od jestem w ciąży to śni mi sie to dosyc często . Chociaż dzisiaj miałam spokojniejsza noc.
Izabela1989
Dziewczyny a jakie bierzecie witaminy ? Ja od 13 tyg biorę prenatal duo takie najważniejsze witaminy dla kobiet w ciąży. Oczywiście wczesniej brałam wit D i kwas foliowy. Tam macie tez kwas foliowy, choline. Żelazo jod itd. Mi polecil mi taki bardzi fajny farmaceuta juz po 50 ładnie ale zawsze dobrze mi doradzi. I uwierzcie ale problemu żadnego nie mam z wynikami. Wszystko w normie póki co Przesyłam screena tych witamin .
Anitkaaa2411
Bardzo ładny z wyglądu, zaraz poczytam sobie o nim co i jakJa juz mam wybrany wózek.
Bebbetto Bresso. Ma bardzo dobra amortyzację, duża gondola, pompowane koła wiec na spacery po każdym terenie bedzie idealny No i na czym mi zależało i od razu wykluczałam jesli tego nie było to możliwość jazdy spacerówki przodem i tyłem do kierunku jazdy dziecka. I oczywiście duża pojemna torba pod wózkiem I w pakiecie z fotelikiem wiec 3w1
Ale każdy oczywiście ma swoje gusta. J patrzyłam najpierw na funkcjonalność a potem na to czy mi sie podoba Trochę jak z autem u faceta
Zobacz załącznik 985204
Patka_1610
No właśnie w Bebetto to jest fajne i też na to zwracałam uwagę, żeby była możliwośc przełożenia spacerówki do przodu i do tyłu natomiast ja wolałam 2w1 i fotelik dokupić osobno, ponieważ "podobno" te 3w1 nie mają atestów takich jak te kupione osobno, ale nie wiem ile w tym prawdy? Ale u mnie w rodzinie tak kupowali 2w1 tak Nam polecili tak zrobiliśmyJa juz mam wybrany wózek.
Zobacz załącznik 985204
Patka_1610
Natomiast jeśli chodzi witaminy to biorę Mamadha Premium Plus i Magne b6
reklama
rambutan
ja też to biorę :-)Dziewczyny a jakie bierzecie witaminy ? Ja od 13 tyg biorę prenatal duo takie najważniejsze witaminy dla kobiet w ciąży. Oczywiście wczesniej brałam wit D i kwas foliowy. Tam macie tez kwas foliowy, choline. Żelazo jod itd. Mi polecil mi taki bardzi fajny farmaceuta juz po 50 ładnie ale zawsze dobrze mi doradzi. I uwierzcie ale problemu żadnego nie mam z wynikami. Wszystko w normie póki co Przesyłam screena tych witamin .
Zobacz załącznik 985205
Podziel się: