reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

Dzień dobry :)
Dziewczyny mam pytanko :)
Wiem, że jest jeszcze czas na kupno wózka ( my planujemy kupno w sierpniu, wrześniu), ale czy macie już jakiś model upatrzony?
Tyyyyyle tego wszystkiego jest, że już nie wiem na który zwrócić uwagę.
Myślałam o Adamex Berletta, ale są też na jego temat negatywne opinie.
Wiadomo, każdy ma swoje zdanie :)
Jak jest u Was?
Ja dostanę wózek po koleżanki dzieciach,więc jeden wydatek odpada :)

reklama
Dzień dobry :)
Dziewczyny mam pytanko :)
Wiem, że jest jeszcze czas na kupno wózka ( my planujemy kupno w sierpniu, wrześniu), ale czy macie już jakiś model upatrzony?
Tyyyyyle tego wszystkiego jest, że już nie wiem na który zwrócić uwagę.
Myślałam o Adamex Berletta, ale są też na jego temat negatywne opinie.
Wiadomo, każdy ma swoje zdanie :)
Jak jest u Was?
Dzień dobry z rana :)
My właśnie tydzień temu już kupiliśmy wózek, zdecydowaliśmy się na Bebetto Luca ;)

Dzień Dobry, a jak Tam u Was z ruchami lokatorów. ?Ja 20t i 6 dni.i oprocz jakiegoś przelewania ,bąbelkow ...nic konkretnego nie czuje.moze trafiłam na jakiegoś spiocha a raczej spioszyce :) miłego dnia.
Kochana pierwsze ruchy w 18t3d, pózniej troszkę spokojnie.
Od 20tc dyskoteki w brzuchu, moja Milenka imprezowa. Ostatnio po pierwszej w nocy obudziła mnie tak imprezowała :)
Po kim to ma? Tatuś najspokojniejszy człowirk jakiego znam, mamusia tak średnio na jeża.
Kurcze sąsiad lubi imprezować :szok: :confused: :biggrin2:
Także jeszcze chwila i bedziesz czuła codziennie :)

Hej
Co do wózka to jeszcze się zastanawiam ale jakiś używany zakupie z komisu, są w fajnych cenach ale napewno taki który będzie pasować do fotelika maxi cosi :)

Co do ruchów, pierwsze pukanie kolo 16tc a teraz 21+1 i szaleństwa w brzuchu, że czasem brzuch podsjakuje :D tyle że to 4 ciąża :)

Ooo dziś chłodno, jak fajnie, 23 stopnie, pochmurno....

22+3
Ja ruchy typu pukanie poczułam już w 17 tygodniu, bardzo szybko jak na pierwszą ciążę. Za to teraz ruchy są w miarę regularne,ale mam bardzo leniwą córkę:)
Dzień Dobry, a jak Tam u Was z ruchami lokatorów. ?Ja 20t i 6 dni.i oprocz jakiegoś przelewania ,bąbelkow ...nic konkretnego nie czuje.moze trafiłam na jakiegoś spiocha a raczej spioszyce :) miłego dnia.

reklama
Do góry