Angela_Andzia
Fanka BB :)
O proszę, ja również)
Tak, tak jak mamusia tyle że ja z 13ego. Hehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, tak jak mamusia tyle że ja z 13ego. Hehehe
Wszystkiego najlepszego na tydzień w przód oby ta sytuacja z pracą się wyjaśniłaO proszę, ja również)
Wszystkiego najlepszego na tydzień w przód oby ta sytuacja z pracą się wyjaśniła
A dziękujemy@Liza wszystkiego najlepszego dla Ciebie i dla synka
@patka_1610 i Tobie również ślę najlepsze życzenia
A dziękujemy
@Angela_Andzia ooo jaki zbieg okoliczności jeszcze nuf udało mi się kogoś poznać z tego samego dnia urodzenia, tylko rok pewnie inny
Hej, witamy u Nas gratuluję 3 chłopca i wszystkiego dobrego z okazji urodzin same bliźniaki wokół widzę heheCześć Dziewczyny,
Trochę nieśmiale chciałam dołączyć do grupy. Próbowałam przeczytać wszystkie posty, ale tyle tego, że dałam sobie spokój. Przebrnęłam przez ostatnie 100 stron wpisów - wybrałam te bardziej aktualne Oczywiście większość dolegliwości z I trymestru minęła, pozostały mi tyko migrenowe bóle głowy, które są dosyć dokuczliwe, ale daję radę. Termin mam na koniec października, a w domu biega już dwójka chłopaków ( 9 i 5 lat), tak więc można powiedzieć że postanowiliśmy trochę odmłodzić się z mężem Jeżeli chodzi o płeć to według ostatniego USG jest chłopak, tak więc jestem skazana na wysoki poziom testosteronu w domu
Jestem z okolic Łodzi i właśnie tam chciałabym rodzić, czy któraś z Was również ? Dziewczyny w tego rejonu, możecie podpowiedzieć który szpital wybrałyście?
Aha i tak na zakończenie, ja również jestem z 13ego czerwca
Kamila