Cześć dziewczyny, byłam dzisiaj na wizycie to 23 tydzień chciałam zapytać lekarza o długość szyjki, bo ostatnio powiedział że krótka, ale z tego szoku nie zapytałam jak krótka przepisał luteine i powiedział że może być szew. 23 miałam polowkowe skonsultowalam tą szyjke tam, prawie 4 cm, lekarz zdziwiony mówi mi że przez brzuch się nie mierzy, powiedziałam to dzisiaj lekarzowi u siebie to mi powiedział że jak będzie źle to do niego będę miała pretensje, że to nie smiechy, dodam że to moja 2 wizyta u niego, wcześniej chodziłam do lekarki ale poszła na L4, u niej na NFZ było wszystko dobrze, a prywatnie źle
reklama
Anitkaaa2411
Fanka BB :)
Na połówkowym szyjkę mialam mierzoną przez normalne dopochwowe badanie, nie brzuch.Cześć dziewczyny, byłam dzisiaj na wizycie to 23 tydzień chciałam zapytać lekarza o długość szyjki, bo ostatnio powiedział że krótka, ale z tego szoku nie zapytałam jak krótka przepisał luteine i powiedział że może być szew. 23 miałam polowkowe skonsultowalam tą szyjke tam, prawie 4 cm, lekarz zdziwiony mówi mi że przez brzuch się nie mierzy, powiedziałam to dzisiaj lekarzowi u siebie to mi powiedział że jak będzie źle to do niego będę miała pretensje, że to nie smiechy, dodam że to moja 2 wizyta u niego, wcześniej chodziłam do lekarki ale poszła na L4, u niej na NFZ było wszystko dobrze, a prywatnie źle
Wczoraj u swojego ginekologa także przez dopochwowe, przez brzuch lekarz oglądał małą i sprawdzał czy z serduszkiem ok.
Nie znam się, ale skoro dwóch lekarzy badało dopochwowo wiec chyba tak to się robi.
Patka_1610
Zgadza się, miałam tak samo.Na połówkowym szyjkę mialam mierzoną przez normalne dopochwowe badanie, nie brzuch.
Wczoraj u swojego ginekologa także przez dopochwowe, przez brzuch lekarz oglądał małą i sprawdzał czy z serduszkiem ok.
Nie znam się, ale skoro dwóch lekarzy badało dopochwowo wiec chyba tak to się robi.
Szyjkę bada dopochwowo.
Anitkaaa2411
Też był poszła do innego lekarza aby zbadał mnie, wolę być pewna że wszystko jest dobrzeMuszę szybko skonsultować to z innym lekarzem, bo ten jest jakiś dziwny, dziwnie rozmawia, wychodzę od niego przerażona. Prosiłam go o pomiar dopochwowy to mnie zbyl, że mi się szyjka od środka otwiera
Angela_Andzia
To ja się pochwalę tutaj dwa dni temu miałam połówkowe i dowiedziałam się,że u mnie mieszka córcia) zdrowa! Waży 403g, tylko 17 czerwca mamy podejść na dogrywkę serduszka bo mała nie chciała się obrócić. W dodatku jest ułożona miednicowo i kręgosłupem do świata :/ miejmy nadzieję,że do badania się obróci )
Anitkaaa2411
Same dziewczynkiTo ja się pochwalę tutaj dwa dni temu miałam połówkowe i dowiedziałam się,że u mnie mieszka córcia) zdrowa! Waży 403g, tylko 17 czerwca mamy podejść na dogrywkę serduszka bo mała nie chciała się obrócić. W dodatku jest ułożona miednicowo i kręgosłupem do świata :/ miejmy nadzieję,że do badania się obróci ) Zobacz załącznik 982195
Cieszę się że wszystko dobrze
Mała piękna
Anitkaaa2411
Angela_Andzia
Haha o tak, jakbym widziała siebie. Dziś w nocy się obudziłam bo normalnie się dusiłam z braku wiatru, okno otwarte,a o 2 zero wiatru, masakra. Na dziś zapowiadają deszcz i burze,więc może będzie troszkę chłodniej
Ja od początku wiedziałam,że będzie córcia i tak się okazało dziękujemy [emoji182])
Ja od początku wiedziałam,że będzie córcia i tak się okazało dziękujemy [emoji182])
reklama
Patka_1610
hahahaha! dobre, właśnie miałam się Was pytać jak się czujecie w te upały ?
@Angela_Andzia gratuluję córeczki
Podziel się: