reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Cześć dziewczyny, byłam dzisiaj na wizycie to 23 tydzień chciałam zapytać lekarza o długość szyjki, bo ostatnio powiedział że krótka, ale z tego szoku nie zapytałam jak krótka przepisał luteine i powiedział że może być szew. 23 miałam polowkowe skonsultowalam tą szyjke tam, prawie 4 cm, lekarz zdziwiony mówi mi że przez brzuch się nie mierzy, powiedziałam to dzisiaj lekarzowi u siebie to mi powiedział że jak będzie źle to do niego będę miała pretensje, że to nie smiechy, dodam że to moja 2 wizyta u niego, wcześniej chodziłam do lekarki ale poszła na L4, u niej na NFZ było wszystko dobrze, a prywatnie źle

reklama
Cześć dziewczyny, byłam dzisiaj na wizycie to 23 tydzień chciałam zapytać lekarza o długość szyjki, bo ostatnio powiedział że krótka, ale z tego szoku nie zapytałam jak krótka przepisał luteine i powiedział że może być szew. 23 miałam polowkowe skonsultowalam tą szyjke tam, prawie 4 cm, lekarz zdziwiony mówi mi że przez brzuch się nie mierzy, powiedziałam to dzisiaj lekarzowi u siebie to mi powiedział że jak będzie źle to do niego będę miała pretensje, że to nie smiechy, dodam że to moja 2 wizyta u niego, wcześniej chodziłam do lekarki ale poszła na L4, u niej na NFZ było wszystko dobrze, a prywatnie źle
Na połówkowym szyjkę mialam mierzoną przez normalne dopochwowe badanie, nie brzuch.
Wczoraj u swojego ginekologa także przez dopochwowe, przez brzuch lekarz oglądał małą i sprawdzał czy z serduszkiem ok.
Nie znam się, ale skoro dwóch lekarzy badało dopochwowo wiec chyba tak to się robi.

Na połówkowym szyjkę mialam mierzoną przez normalne dopochwowe badanie, nie brzuch.
Wczoraj u swojego ginekologa także przez dopochwowe, przez brzuch lekarz oglądał małą i sprawdzał czy z serduszkiem ok.
Nie znam się, ale skoro dwóch lekarzy badało dopochwowo wiec chyba tak to się robi.
Zgadza się, miałam tak samo.
Szyjkę bada dopochwowo.

Muszę szybko skonsultować to z innym lekarzem, bo ten jest jakiś dziwny, dziwnie rozmawia, wychodzę od niego przerażona. Prosiłam go o pomiar dopochwowy to mnie zbyl, że mi się szyjka od środka otwiera

To ja się pochwalę tutaj :) dwa dni temu miałam połówkowe i dowiedziałam się,że u mnie mieszka córcia:)) zdrowa! Waży 403g, tylko 17 czerwca mamy podejść na dogrywkę serduszka bo mała nie chciała się obrócić. W dodatku jest ułożona miednicowo i kręgosłupem do świata :/ miejmy nadzieję,że do badania się obróci :))
20190603_155559.jpeg

To ja się pochwalę tutaj :) dwa dni temu miałam połówkowe i dowiedziałam się,że u mnie mieszka córcia:)) zdrowa! Waży 403g, tylko 17 czerwca mamy podejść na dogrywkę serduszka bo mała nie chciała się obrócić. W dodatku jest ułożona miednicowo i kręgosłupem do świata :/ miejmy nadzieję,że do badania się obróci :)) Zobacz załącznik 982195
Same dziewczynki :)
Cieszę się że wszystko dobrze :)
Mała piękna :)

reklama
Do góry