Jagoda18
Początkująca w BB
27 krótkich pytań sprawdzających wiedzę nt porodu przedwczesnego. Przyszłe mamy, zwracam się z prośbą o wypełnienie ankiety. Są mi potrzebne do napisania pracy magisterskiej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja osobiście nie odczuwam takich boli, ale dziewczyny często tutaj narzekały na tego typu ból i okazywało się czasem, że to objaw rwy kulszowej.Kochane a ja mam pytanke
Czy wy ma ie też takie dziwne pulsujace bóle tak jakby... W tyłku? Kości ogonowej?
Dziwne uczucie i trochę się martwię że coś nie tak.. X/
U mnie z objawów zwiastujących ciąże jedynie ból piersi i brak @ w jej dniu, odrazu test zrobiłam i wyszła dość wyraźna kreska. (cykle 28dni)Cześć dziewczyny. Długo zastanawiałam się czy napisać ponieważ w ciazy jeszcze nie jestem. Ale chciałam zapytać Was o te 1 objawy które zaobserwowaliscie. Opowiem krótko o co chodzi. 5.04 przyszła @ i wdg kalendarzyka owu miałam na 20/21.04. Od 22.04 strasznie zaczęły boleć mnie piersi i delikatnie podbrzusze. Dziś jest 22dc i zaczęły mnie kluc jajniki. To lewy to prawy. Przyznam że w niektórych momentach ten ból jest dość mocno odczuwalny. Od 21dc ból piersi mocno się nasilil. Nigdy wcześniej nie spotkałam się z czymś takim. Piersi bolały ok 2 dni przed @ A jajniki w dzień owulacji. Martwię się ponieważ mam cykle 30 dniowe. I jesli to nir ciaza to obawiam sie choroby. Myślę że za wcześnie na wczesne objawy ciąży jest dużo za wcześnie, no i na zrobienie testów również. Czy któraś miała podobne objawy ? Dziękuję za pomoc !
Cześć dziewczyny. Długo zastanawiałam się czy napisać ponieważ w ciazy jeszcze nie jestem. Ale chciałam zapytać Was o te 1 objawy które zaobserwowaliscie. Opowiem krótko o co chodzi. 5.04 przyszła @ i wdg kalendarzyka owu miałam na 20/21.04. Od 22.04 strasznie zaczęły boleć mnie piersi i delikatnie podbrzusze. Dziś jest 22dc i zaczęły mnie kluc jajniki. To lewy to prawy. Przyznam że w niektórych momentach ten ból jest dość mocno odczuwalny. Od 21dc ból piersi mocno się nasilil. Nigdy wcześniej nie spotkałam się z czymś takim. Piersi bolały ok 2 dni przed @ A jajniki w dzień owulacji. Martwię się ponieważ mam cykle 30 dniowe. I jesli to nir ciaza to obawiam sie choroby. Myślę że za wcześnie na wczesne objawy ciąży jest dużo za wcześnie, no i na zrobienie testów również. Czy któraś miała podobne objawy ? Dziękuję za pomoc !
Kochane a ja mam pytanke
Czy wy ma ie też takie dziwne pulsujace bóle tak jakby... W tyłku? Kości ogonowej?
Dziwne uczucie i trochę się martwię że coś nie tak.. X/
Duuuuzo leż odpoczywaj nic nie dźwigaj. Są mamusie z krwiakami po których nie ma już śladu. Spokojnie tylko dużo leż odpoczywaj .Dziewczyny wracam właśnie od lekarza.. Mój krwiak potwór się powiększył.. Ma 5cmx2,5cm..nie mam krwawien jak do tej pory... Ale boję się o moje maleństwo
Nic nie dzwigam, wstaje tylko siku i co 2 dni się wykąpać . Ale zdziwiłam się że się powiekszyl@Patka2616 Najwaznijsze to jak pisze patkapateczka oszczedzac sie i to serio oszczedzac sie i nic absolutnie nic ciezkiego nie dzwigac. Moj krwiak byl ogromny, dwa razy sie wylał a potem dlugo ok 1,5 miesiaca plamilam najpierw na czarno brazowo itd. Dzis juz krwiaka nie ma. Bedzie dobrze.