reklama
Carenik
Fanka BB :)
Sugerowali plec?Hej, to i ja chętnie przyłącze się do Was jesli można, obecnie 14+2 termin na 8.10. Ja już jestem tydzien po prenatalnych takze spora ulga jak sie widzi brykajace malenstwo i lekarz potwierdza ze wszystko w porządku.
Jeszcze nie. To moja pierwsza ciąża, do tego z cukrzycą i idąc na badania bylam troche przerażona czy wszystko jest dobrze. Wyszlam z zalozenia ze jak bedzie w stanie określić plec to się zapyta czy chce znać, a ze ruchliwość malucha utrudniała mu pomiar spanikowalam ze cos jest nie tak z glowka( bo kilka razy mierzyl), ze sama nie zapytałam o plec. Po czasie od znajomej dowiedziałam się ze ten lekarz nie powie płci jak nie zapytamSugerowali plec?
O, to pewnie będzie można coś stwierdzić. Mnie ginekolog powiedział na prenatalnych, że maluch wygląda na chłopca, ale wiem, że było za wcześnie, żeby mieć pewność. 29.04 idę na kolejne badanie (w 16 tygodniu) i może coś się potwierdzi.
Macie jakieś preferencje co do płci?
Macie jakieś preferencje co do płci?
Carenik
Fanka BB :)
Ja juz wiem ze chlop
Ja mam jakieś takie dziwne przeczucie że będzie dziewczynka. Mąż bardzo chciałby chłopca. Tak naprawdę to najważniejsze żeby było zdrowe . A wy?
reklama
Podziel się: