reklama
W sumie to żadnych [emoji4] tylko cały czas bym spała albo siedziała w lodowce [emoji23]Witaj jakieś objawy dokuczają?
Marys$s*
Fanka BB :)
Ja też mogę? Mogę się dołączyć? Jestem Marysia termin na 18 października. Ciąża pierwsza wymarzona. Tak bardzo chciałam mieć dzieciatko modliłam się o nie nawet babcie zatrudniłam do tego .01.02 Od Pana dostałam takie słowo przez Pismo Święte " Jeszcze bowiem krótka bardzo krótka chwila i przyjdzie Ten który ma nadejść i nie spóźni się" uwierzyłam w to mocno i wzięłam do siebie. wiedziałam że jak w walentynki nie dostanę okresu to znaczy że mogę być w ciąży. Test zrobiłam w sobotę po walentynkach pozytywny! Na pierwszym USG byłam 8marca był dzidziuś i serduszko potem miałam plamienia wizyta w szpitalu i u swego gin. Zwolnienie i zalecone leżenie i duphaston trochę spokoju potem znów blade plamienia/brudzenia i tak do tej pory, tydzień temu byłam to maluszek miał już 5,5cm i wszystko było ok a w piątek 12 mam USG prenatalne :-) to się przedstawiłam w skrócie:-)
Liza
Witam nowe mamy
Carenik
Masz taki sam termin jak ja
Ja też mogę? Mogę się dołączyć? Jestem Marysia termin na 18 października. Ciąża pierwsza wymarzona. Tak bardzo chciałam mieć dzieciatko modliłam się o nie nawet babcie zatrudniłam do tego .01.02 Od Pana dostałam takie słowo przez Pismo Święte " Jeszcze bowiem krótka bardzo krótka chwila i przyjdzie Ten który ma nadejść i nie spóźni się" uwierzyłam w to mocno i wzięłam do siebie. wiedziałam że jak w walentynki nie dostanę okresu to znaczy że mogę być w ciąży. Test zrobiłam w sobotę po walentynkach pozytywny! Na pierwszym USG byłam 8marca był dzidziuś i serduszko potem miałam plamienia wizyta w szpitalu i u swego gin. Zwolnienie i zalecone leżenie i duphaston trochę spokoju potem znów blade plamienia/brudzenia i tak do tej pory, tydzień temu byłam to maluszek miał już 5,5cm i wszystko było ok a w piątek 12 mam USG prenatalne :-) to się przedstawiłam w skrócie:-)
Marys$s*
kasik90: Dziękuję,dziękuję i również gratuluję! Wszystkim mamusiom gratuluję! Carenik: Jak miło że jest ktoś na tym samym etapie:-) u Ciebie już po prenatalnych? Jeśli tak to jak wyszlo? Udało się może płeć podpatrzeć ? ciekawa jestem co mnie tam jutro czeka i co się uda dowiedzieć...
Carenik
Wlasnie dzis o 12 20 mam.kasik90: Dziękuję,dziękuję i również gratuluję! Wszystkim mamusiom gratuluję! Carenik: Jak miło że jest ktoś na tym samym etapie:-) u Ciebie już po prenatalnych? Jeśli tak to jak wyszlo? Udało się może płeć podpatrzeć ? ciekawa jestem co mnie tam jutro czeka i co się uda dowiedzieć...
reklama
Marys$s*
To jak będziesz już po opowiedz koniecznie jak było! Trzymam kciuki ;-) powodzonka!Wlasnie dzis o 12 20 mam.
Podziel się: