reklama
Mandalla
Początkująca w BB
Ja jestem wlasnie po kolejnej wizycie. 15 tydzien, maluszek bryka, termin polowkowych badan juz ustalony tylko czekamy teraz zeby poznac plec bo dzisiaj nie dalo sie podejrzec trzymam kciuki za nas wszystkie
No u nas zaczęliśmy 11tc :-) kurcze moja najmłodsza ma 2 lata, i już zapomniałam jak to jest a macie jakieś dolegliwości? Mnie czasem nudności łapią jak za długo nie zjem.
Ja jestem na podtrzymaniu od samego poczatku przez co strasznie odrzucilo mnie od jedzenia (i tu skutek uboczny -7 kg od poczatku ciazy ale maluszek wiekszy jak na swoj wiek i w pelni zdrowy wiec pozostaje czekac)No u nas zaczęliśmy 11tc :-) kurcze moja najmłodsza ma 2 lata, i już zapomniałam jak to jest a macie jakieś dolegliwości? Mnie czasem nudności łapią jak za długo nie zjem.
Carenik
Fanka BB :)
Jestes ze Stargardu? [emoji16][emoji16]To moje maleństwo :-)
Mandalla
Początkująca w BB
No właśnie mi też nie bardzo mi się chce jesc. Ale zjadłam chociaż małe lekkie ilości, żeby nie zaslabnac, bo i zawroty głowy się zdarzają.Ja jestem na podtrzymaniu od samego poczatku przez co strasznie odrzucilo mnie od jedzenia (i tu skutek uboczny -7 kg od poczatku ciazy ale maluszek wiekszy jak na swoj wiek i w pelni zdrowy wiec pozostaje czekac)
Mandalla
Początkująca w BB
Tak :-) ty też?Jestes ze Stargardu? [emoji16][emoji16]
Carenik
Noooo [emoji16]
I nawet do tego samego gabinetu chodzimyTak :-) ty też?
Mandalla
Początkująca w BB
Hahahaha jaki świat mały :-) może znajdziesz mnie na fb? Julia Gie. Miniaturka taka jak tuNoooo [emoji16]I nawet do tego samego gabinetu chodzimy
Panda2
Ja mam wizytę we wtorek i wtedy zacznę 15 tydz, może uda się podejrzec płećJa jestem wlasnie po kolejnej wizycie. 15 tydzien, maluszek bryka, termin polowkowych badan juz ustalony tylko czekamy teraz zeby poznac plec bo dzisiaj nie dalo sie podejrzec trzymam kciuki za nas wszystkie
reklama
Podziel się: