reklama
Liza
Fanka BB :)
No nie wystarczy, jestem moderatorem i wysyłam listę osób do dodania administratorów, i juz zajęłam się tym ale pamiętajcie Aniaslu ma też swoje życie i nie bywa tu tak często....A to trzeba wysłać prośbę o dodanie, nie wystarczy, że jestem w tabelce?
Krateczka
Mogłabyś wrzucić tą liste oczekujących na dodanie? Przynajmniej nie będzie już pytań: "dlaczego nie mam zaproszenia? To jeszcze trzeba gdzieś się zapisywać? Itd osoby z listy spokojnie będą czekaćNo nie wystarczy, jestem moderatorem i wysyłam listę osób do dodania administratorów, i juz zajęłam się tym ale pamiętajcie Aniaslu ma też swoje życie i nie bywa tu tak często....
Czoperka
Nic nie zrobiłaś źle!! po prostu się robią, nie mamy na to wpływu. Nie zamartwiaj sięJeszcze dziś rano martwiłam się przeziębieniem, bo idzie coraz dalej i z zapchanego nosa doszło zatkane i kłujące ucho, do tego co jakiś czas mam temperaturę i inhalacje mało dają a koło 13 bałam się że już koniec bycia mamą. Teraz leżę, co chwile śpię i czekam aż będzie lepiej. Taki mały krwiaczek a tyle stresu wywołał. Zastanawiałam się co go mogło spowodować, co takiego zrobiłam źle, ale teraz już tylko wypoczywam i staram się myslec pozytywnie.
Liza
Annka_167Mogłabyś wrzucić tą liste oczekujących na dodanie? Przynajmniej nie będzie już pytań: "dlaczego nie mam zaproszenia? To jeszcze trzeba gdzieś się zapisywać? Itd osoby z listy spokojnie będą czekać
napewnonie
Andziabn
Kordosia
JoaSaw82
Marama
Agata_20
Nikola950
Krateczka
aerdgi
Julietta2017
Dominika_zet
Krateczka
Super, bardzo dziękujeAnnka_167
napewnonie
Andziabn
Kordosia
JoaSaw82
Marama
Agata_20
Nikola950
Krateczka
aerdgi
Julietta2017
Dominika_zet
aerdgi
Moderator
ja jestem, od razu byłam tylko nie widziałam wiadomości w skrzynceAnnka_167
napewnonie
Andziabn
Kordosia
JoaSaw82
Marama
Agata_20
Nikola950
Krateczka
aerdgi
Julietta2017
Dominika_zet
reklama
Aa rozumiem, no to dobrze nie sieje już niepotrzebnej paniki i oczywiście trzymam kciuki aby maluszek rósł zdrowo!
Wiesz, u mnie cykl trwa 32-34 dni. Mówiła, tylko, że ciąża jest młodsza ale wszystko dobrze. Być może gdzieś mi się po drodze owulacja przesunela. Zobaczymy za dwa tygodnie na wizycie, bo już będzie mogła zerknąć też w badania krwi.
Podziel się: