reklama
patkapateczka
Fanka BB :)
Nie mam jeszcze dzieci Ale wiem coś o wybrzydzaniu i cudowaniu przy jedzeniu mamy z mężem 6siostrzencow i siostrzenic z którym dość często się widzimy i przygotowanie dla nich posiłku to istne piekło dla mnie np 3rodzenswta prosi o tosty i każdy je inne jeden z samym serem drugi z sama szynka trzeci z serem i szynką i weź tu wszystkich pamiętaj jedni ziemniaczki drudzy zupkę a jeszcze inni mięsko.Łacze sie z Toba w bolu z czekaniem na wizyte. Nastroje u mnie tez chwiejne ale czym dalej od wizyty i blizej nowej standardowo narasta niepokoj.
My tez nie zupomaniacy. A ja i tak musze czesto dwa obiady robic bo cora to wybredol niezły
Po wizycie jestem spokojna wiem że jest wszystko dobrze itd a z upływem czasu się martwię tym bardziej że biorę tyle leków że bóle powinny ustąpić a trwają już dobre 7tyg i nic nie pomaga, dołączył mi jeszcze aspargin 3x1 ma dobre opinie w ciąży może zdziała cuda. Czasem się pocieszam że może taki mój urok że boli i będzie boleć.
Mamy tak samo wizyty i tyle samo czasu na stresik. Jak nie trzeba to czas pędzi A jakby się przydało żeby pędził to się czuje jakby stał w miejscu.
Czoperka
U nas też zupy rządzą wszyscy lubimy. I te typowo polskie, tylko u nas nie na mięsie i te bardziej wyszukane. Także u nas też zazwyczaj obiad dwudaniowy. U mnie w domu mama zawsze tak gotowała, więc to dla mnie normalne. Zupa oczywiście na dwa dni drugie czasem też robię podwójnie. Tylko wiecie, ja na razie mam czas, to mogę sobie pozwolić na stanie przy garach. A że lubię...
Baeda
Hej witam porannie.
Wy tu o zupach. Ja ostatnio tez uwielbiam. natomiast dzieciaki nie za bardzo. Oni też mają każdy swoje smaki. Syn to wogóle wybiórczy jedzeniowo a córa na szczęście zje co podam. Mąż wszystkożerny na szczęście.
Mam dzisiaj ambitny plan odgruzowac dom po tygodniu sprzątania tylko centrum i za bardzo mi się nie chce.
Wy tu o zupach. Ja ostatnio tez uwielbiam. natomiast dzieciaki nie za bardzo. Oni też mają każdy swoje smaki. Syn to wogóle wybiórczy jedzeniowo a córa na szczęście zje co podam. Mąż wszystkożerny na szczęście.
Mam dzisiaj ambitny plan odgruzowac dom po tygodniu sprzątania tylko centrum i za bardzo mi się nie chce.
Liza
Ja też nie zupowa... Pomidorowa, flaki, rosół, barszcz czerwony.... I tyle.... Same drugie dania robię zazwyczaj....@dorzynka słodki widok!
Tylko ja jakaś dziwna nie zupo lubna jestem? Przełknę rosół, pomidorową, flaki, czasami zupę krem, francuską cebulową, chilli i to tyle.
8+4
Witam z rana
Wy tu o jedzeniu wczoraj a mnie już ssie w brzuchu
Marza mi się pomidory swojskie z cebulka i śmietana oooo......
Niewiem co na obiad mam robić, od dwóch dni wszystko bym zjadła i nic w żadnej ciazy tak nie miałam yhhh....
Keejti-93
11+2
Hej ja dziś obiad z wczoraj ale UWAGA zaraz biorę się za pączki [emoji4]
Muszę w końcu wziąć sie za coś bo mieszkanie zapuszczone, ze 3 prania, prasowanie stary po pracy ogarnie [emoji4]łazienka kuchnia, trochę sprzątania jest
Hej ja dziś obiad z wczoraj ale UWAGA zaraz biorę się za pączki [emoji4]
Muszę w końcu wziąć sie za coś bo mieszkanie zapuszczone, ze 3 prania, prasowanie stary po pracy ogarnie [emoji4]łazienka kuchnia, trochę sprzątania jest
Klaudia555
11+2
Hej . Ja jeszcze na wpół żywa po nocy ale zaraz trzeba zebrać dupę zrobić śniadanie, wziąść się za standardowe porządki i tarcie buraków na barszcz.
Co do zup lubimy i te standardowe jak ogorkowa, pieczarkowa, zalewajka jak i bardziej wymyślne jak gołąbkowa, hamburgerowa, forszmak itp. Nie lubimy jedynie kremów. Przeważnie u mnie 1/2dni zupa później drugie danie.
@Czoperka jak lubicie zupy to dużo fajnych pomysłów na blogu "zakochane w zupach".
A jeśli chodzi o grill to chętna zawsze i wszędzie czy to ważywa, mięso, ryby czy zwykła kiełbasa mogę sobie odmówić słodyczy, czipsów, fast foodów ale potraw z grilla nie uwielbiam
U mnie znów ten czas że nie mogę się doczekać jak będzie fasolka szparagowa. Taka z masełkiem i bułeczką tartą.... mogłabym jeść kilogramami
Hej . Ja jeszcze na wpół żywa po nocy ale zaraz trzeba zebrać dupę zrobić śniadanie, wziąść się za standardowe porządki i tarcie buraków na barszcz.
Co do zup lubimy i te standardowe jak ogorkowa, pieczarkowa, zalewajka jak i bardziej wymyślne jak gołąbkowa, hamburgerowa, forszmak itp. Nie lubimy jedynie kremów. Przeważnie u mnie 1/2dni zupa później drugie danie.
@Czoperka jak lubicie zupy to dużo fajnych pomysłów na blogu "zakochane w zupach".
A jeśli chodzi o grill to chętna zawsze i wszędzie czy to ważywa, mięso, ryby czy zwykła kiełbasa mogę sobie odmówić słodyczy, czipsów, fast foodów ale potraw z grilla nie uwielbiam
U mnie znów ten czas że nie mogę się doczekać jak będzie fasolka szparagowa. Taka z masełkiem i bułeczką tartą.... mogłabym jeść kilogramami
reklama
Czoperka
Znam tę stronę oczywiście11+2
A jeśli chodzi o grill to chętna zawsze i wszędzie czy to ważywa, mięso, ryby czy zwykła kiełbasa [emoji14] mogę sobie odmówić słodyczy, czipsów, fast foodów ale potraw z grilla nie [emoji14] uwielbiam
Podziel się: