reklama
U mnie w poprzedniej ciąży słabo było widać przez brzuch i lekarz zrobić dopochwowo. Czasem wystarczy że skóra jest mocno nawilżona i już gorzej widać.Przez brzuch ja jak byłam tydzień temu to zasugerowałam, ze pewnie dopochwowe usg a on potem stwierdził ze można by było już przez brzuch. Maluch miał wtedy 2,63cm i 9t 3D
Carenik
Fanka BB :)
To chyba zupa z maślanki.Co to jest polewka?
październikowe_love
11+2
Ojejku któraś napisała o bigosie i wprost zaczęłam o nim marzyć.... chyba trzeba będzie poczekać do tego Wielkanocnego heh
Jeśli chodzi o wagę, u mnie również +2,5kg trochę mnie pocieszylyscie ze u was podobnie. I to wszystko przez ostatnie 3-4 tygodnie także solidna dokladka...
Ojejku któraś napisała o bigosie i wprost zaczęłam o nim marzyć.... chyba trzeba będzie poczekać do tego Wielkanocnego heh
Jeśli chodzi o wagę, u mnie również +2,5kg trochę mnie pocieszylyscie ze u was podobnie. I to wszystko przez ostatnie 3-4 tygodnie także solidna dokladka...
październikowe_love
To chyba zupa z maślanki.
Ja to tylko kojarzę „czarną polewkę” z jakiejś ważnej LO lektury
Keejti-93
Mi wlasnie powiedzieli jak zapisywalam się na prenatalne zeby tydzien brzucha nie smarować [emoji33]U mnie w poprzedniej ciąży słabo było widać przez brzuch i lekarz zrobić dopochwowo. Czasem wystarczy że skóra jest mocno nawilżona i już gorzej widać.
Nadzieja19
Z czego jest ta polewka?
reklama
Podziel się: