reklama
Nanya
(Samo)dzielna Mama
Ja schudłam prawie 3 kg przez tydzień wymiotowania [emoji6] akurat mi nie zaszkodzi9+0
Witam się i ja co prawda od rana męczą mnie mdłości a u mnie to rzadkość... I nie chce mi się jeść a przez ostatnie tygodnie byłam wiecznie głodna przez co mam już 2.5kg na plusie. Masakra. A brzuch wieczorami wygląda jak w 5 miesiącu.. A Wy dziewczyny macie już jakieś dodatkowe kg?
25_pixels
Fanka BB :)
Ja tez zrezygnowałam z wyjazdu i tez z Hiszpanii dzień przed dowiedziałam sie, ze jestem w ciąży i lekarz jasno powiedział, że lepiej nie lecieć, no i nie poleciałam za to jak się ociepli planujemy wyjazd nad morze do jakiejś spokojnej miejscowości
Dlaczego u was lekarze straszą? U mnie kompletnie nie ma czegoś takiego. Zawsze latam w ciąży. I to daleko. Rozumiem, jeśli ktoś ma ciążę zagrożoną i się boi. Tu, nie ma czegoś takiego jak niezalecanie lotów w normalnej ciąży. Jak wspomniałam o tym dawno lekarce (w pierwszej ciąży leciałam do Polski w trzecim miesiącu) to powiedziała tylko by kupić takie tam specjalne skarpetki na krążenie jeśli mam problem.
Nanya
(Samo)dzielna Mama
Ja słyszałam, że w niektórych liniach nie bardzo chcą wpuszczać na pokład kobiety w ciąży, ale w 3 trymestrze. W 1 i 2 spokojnie można latać.Dlaczego u was lekarze straszą? U mnie kompletnie nie ma czegoś takiego. Zawsze latam w ciąży. I to daleko. Rozumiem, jeśli ktoś ma ciążę zagrożoną i się boi. Tu, nie ma czegoś takiego jak niezalecanie lotów w normalnej ciąży. Jak wspomniałam o tym dawno lekarce (w pierwszej ciąży leciałam do Polski w trzecim miesiącu) to powiedziała tylko by kupić takie tam specjalne skarpetki na krążenie jeśli mam problem.
25_pixels
Nie mam parcia na konkretną płeć. Mam w domu i chłopca i dziewczynkę. Jedynie latwiej by nam było, gdyby to była kolejna dziewczynka. Bo po 18 miesięcznej córci mam bardzo dużo jeszcze. Ale jak będzie chłopczyk to również będziemy się cieszyć.
25_pixels
Ja tez prawie 2kg na plusie [emoji41]
Ja tez [emoji43] aż się boje strój kąpielowy założyć [emoji12]
Liza
Pierogi, mniam....... Ale ja nie lubię robićJa dzisiaj albo pierogi z kapusta i grzybami z cebulka, albo placuszki smażone z jabłkami/placuszki serowe
Co do kg niewiem jak teraz wcześniej miałam - 1kg, ale myślę że bez zmian nie jem za dużo a wręcz niej teraz więc pewnie jest ok.
reklama
25_pixels
Ja słyszałam, że w niektórych liniach nie bardzo chcą wpuszczać na pokład kobiety w ciąży, ale w 3 trymestrze. W 1 i 2 spokojnie można latać.
Dokładnie!
Podziel się: