Mi nawet woda dziwnie smakujeJa od pierwszych dni ciąży mam problem z wyczuciem soli, cukru, pieprzu i ostrości [emoji57] Mój M. jakoś dzielnie to znosi. A w weekend czuje ze ugotuje kwaśnicę góralską [emoji1]
reklama
Carenik
Fanka BB :)
Mi gazowana posmakowala [emoji16]Mi nawet woda dziwnie smakuje
Rodzinka odprawiona do domu na obowiązkiMi nawet woda dziwnie smakuje
Mi ostatnio smakowala jakbym z jeziora się napila
@Sarna33 ładny ja odkupilam od dziewczyny dwa kombinezoniki zaraz wrzucę foty
Czaata
Ja też gustuję w gazowanej, a ponoć pljak się dużo gazowane go pije w ciąży, to dziecko ma kolki, ale ile w tym prawdy, to nie wiem.Mi gazowana posmakowala [emoji16]
Mi jakiś czas temu dokuczał ból gardła i po konsultacji z laryngologiem oraz ginekologiem stosowałam płukanki z woda ustleniona oraz tabletki na gardło *spam*. 3 dni i przeszło oprócz tego herbata z czarnym bzem, miodem i cytryna i leżenieZ tym nie stresowaniem nie jest łatwo. Cały czas czuję że wszystko jest dobrze jednak zdarzają się ataki paniki.
Co polecacie z domowych sposobów na przeziębienie? Szczególnie dokucza mi ból gardła a miód nie pomaga...
Carenik
Ja przy pierwszej ciazy zalewalam sie colą... Zero kolek u mlodego.Ja też gustuję w gazowanej, a ponoć pljak się dużo gazowane go pije w ciąży, to dziecko ma kolki, ale ile w tym prawdy, to nie wiem.
Czaata
No to nie ma w tym prawdy [emoji23]Ja przy pierwszej ciazy zalewalam sie colą... Zero kolek u mlodego.
A ja jakieś 4 tygodnie temu kupiłam już takiego pajacyka.
reklama
Klaudia555
Nie wiem kto ale ktoś mi zrobił ochotę na barszcz czerwony! Ale że jutro post to przełoże na sobotę
Podziel się: