reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Mi nawet woda dziwnie smakuje :D
Rodzinka odprawiona do domu na obowiązki :)
Mi ostatnio smakowala jakbym z jeziora się napila
@Sarna33 ładny ja odkupilam od dziewczyny dwa kombinezoniki :) zaraz wrzucę foty :) received_388782725268347.jpegreceived_2675427675862056.jpeg

Z tym nie stresowaniem nie jest łatwo. Cały czas czuję że wszystko jest dobrze jednak zdarzają się ataki paniki.
Co polecacie z domowych sposobów na przeziębienie? Szczególnie dokucza mi ból gardła a miód nie pomaga...
Mi jakiś czas temu dokuczał ból gardła i po konsultacji z laryngologiem oraz ginekologiem stosowałam płukanki z woda ustleniona oraz tabletki na gardło *spam*. 3 dni i przeszło :) oprócz tego herbata z czarnym bzem, miodem i cytryna i leżenie :)

Ale zrobilyscie ochotę na barszcz ;) już wiem, co w weekend będę robić:)

Postaram się dziś lub jutro dopisać do tabelki. I będę czekać na wizytę, w końcu... Jeszcze 5 dni :oops::oops:. Dobrze , że mam na 8 :) to jakoś zleci

Jakie ja miałam dzisiaj oczy, dziewczyna termin porodu na jutro wyznaczona cc wczoraj dostała skurczy i od 14 ucichlo wszystko w dodatku ciąża bliźniacza a brzuch, ona go prawie nie miała :rofl::biggrin2::errr:

reklama
Do góry