reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

My wynajmujemy równe 40m2. Śmiejemy się że przypada 10m2 na osobę :D ale lubię to mieszkanie. Mamy swój ogródek z pięknym widokiem. Dzieci mają mały pokój, my śpimy w salonie z kuchnią. Do tego średniej wielkości łazienka :) Maluszek będzie spał tam gdzie aktualnie będą ku temu warunki. Dlatego potrzebuję coś mobilnego. Mam bujak Tiny Love, myślę że kupię do niego jakiś materacyk i będzie ok, przynajmniej na pierwsze miesiące.
A widoczek z tarasu mamy całkiem miły jak na mieszkanie w bloku :)Zobacz załącznik 951409
Widok boski [emoji3590][emoji3590]uwielbiam takie klimaty Cisza spokój z dala od zgiełku miasta Myśmy uciekli pod Wrocław (2 km od granicy) ale mieszka się tu wspaniale (4 lata tu mieszkamy)

reklama
Cześć dziewczyny [emoji5] 8+6 termin 18 październik. Mamy już 1,9 cm
IMG_2575.JPG

Odwiozłam młodych do przedszkola i pojechałam sobie na działkę wsadzić pierwszą sadzonkę - czosnek niedźwiedzi, który ukradłam z lasu :D kto zna tę roślinę? Ciekawe czy za rok nam wyrośnie.

@kasik99 współczuję przeżyć. Oby tata szybko wyzdrowiał.

@Amica20 to dobrze że idziesz kochana, tam najszybciej Cię wyleczą. Trzymam kciuki!

@etatnamame no właśnie ja też uwielbiam w ciszy :) ale żeby wciąż było blisko do sklepu, przedszkola, przychodni itd :)

@Nadzieja19 super że się odezwałaś i że wszystko dobrze :)

8+2
Hej
Dopisalam się do tabelki :)
Napisałam też o wątku zamkniętym do aniaslu, tez tak robiliśmy na innych wątkach i warto bo jakoś tak jest spokojniej że nikt nie Podczytuje...

Dziś w nocy nie spałam od 1 do 3:30, myslalam ze z wariuje.... Ciezki dzień....

Kciuki za wizyty
@Amica20 bedzie dobrze, wylecza szybko i wrócisz do domku i do rodzinki... :*
Witam nowe mamusie :)

Dziewczyny ale przecież nie można ani zamknąć ani utajnić jedynego październikowego forum. Przecież tu będą dołączać dziewczyny aż do porodu. Co najwyżej można osobno stworzyć forum zamknięte.
W praktyce zazwyczaj wygląda to tak że tworzy się forum zamknięte i na otwartym nagle robi się popłoch, dołączają natychmiast nowe dziewczyny które jak się okazuje podczytują od samego początku ;) i chcą też mieć dostęp do prywatnego. Zazwyczaj przez jakiś czas funkcjonują obydwa fora. Do otwartego dołączają nowe osoby, które później mogą zostać dołączone do zamkniętego. A na zamkniętym co jakiś czas robi się czystki i usuwa osoby które w ogóle się nie odzywają :)
Ja w ogóle nie pamiętam czegoś takiego żeby funkcjonowały dwa fora z tym że jedno zamknięte. Tak czy siak jestem już za tym żeby działać w stronę zamknięcia żebyśmy mogły swobodniej pisać

Ja w ogóle nie pamiętam czegoś takiego żeby funkcjonowały dwa fora z tym że jedno zamknięte. Tak czy siak jestem już za tym żeby działać w stronę zamknięcia żebyśmy mogły swobodniej pisać
Na pewno nie jest nigdy tak, że zamyka się forum otwarte. Musi zostać jakieś dostępne dla wszystkich forum. Może u Was było tak, że po prostu przeniosłyście się na zamknięte, a otwarte umarło. U nas jeszcze przez jakiś czas funkcjonowało.

reklama
Do góry