akrimjoch
Fanka BB :)
Poszłam oblukac. Fajne te koszuleA jeszcze miałam pisać od 23 w lidlu będą swietne ciążowe koszule jeansowe i leginsy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poszłam oblukac. Fajne te koszuleA jeszcze miałam pisać od 23 w lidlu będą swietne ciążowe koszule jeansowe i leginsy
A to będąc na wychowawczym można iść na l4? Nie rozumiem...No to tak samo u mnie najpierw krwiak w takim miejscu że mógł powodować odklejanie więc oszczędzać, leżałam tydzień i krwiak jakby się zmniejszył i było ok a potem już delikatne rozwarstwienie. Niby już nie takie groźne ale wolę być ostrożna.dodam,że jestem na urlopie wychowawczym więc teoretycznie powinno być lekko. Od 1 kwietnia jak będzie ok z dzieckiem idę na zwolnienie więc w zasadzie od razu. Na Twoim miejscu nie zastanawiała bym się tylko przeszła na zwolnienie dla swojego dobra,ale i dla szefa
Spróbuję! Dziękuję za radę.Jak Ci imbir i migdały nie pomagają to może nestie? Moja koleżanka całą ciąże miała mdłości i tylko to ją ratowało. Wiem że to niezbyt zdrowe ale kilka łyków może Ci pomoże?
Może już będzie po wychowawczym? Ale można iść na L4 na wychowawczym.A to będąc na wychowawczym można iść na l4? Nie rozumiem...
O dobrze wiedziećA jeszcze miałam pisać od 23 w lidlu będą swietne ciążowe koszule jeansowe i leginsy
Chyba nie można przeskoczyć z wychowawczego od razu na L4. Ja tak mam. Napisałam raport o powrót do pracy i dopiero w dniu powrotu L4. Przynajmniej u mnie tak jest.A to będąc na wychowawczym można iść na l4? Nie rozumiem...
W sensie 13+0 czy np 12+2? Ciężko mi się z tym ciągle połapać.. Niby jestem dziś 10+1, więc mówię że 10 tydzień ciąży, ale to tak na prawdę rozpoczęty 11 tydzień.Wydaje mi się że w 13tygodniu
Ale jak? Jak byłam na wizycie lekarka pytała się o NIP pracodawcy żeby L4 wystawić a ja powiedziałam jej, że jestem na wychowawczym to powiedziała, aha, czyli pani nie potrzebujeSpróbuję! Dziękuję za radę. Może już będzie po wychowawczym? Ale można iść na L4 na wychowawczym.
Nie dam sobie za to paznokcia uciąć, trzeba poczytać. [emoji16]Ale jak? Jak byłam na wizycie lekarka pytała się o NIP pracodawcy żeby L4 wystawić a ja powiedziałam jej, że jestem na wychowawczym to powiedziała, aha, czyli pani nie potrzebuje