październikowe_love
Fanka BB :)
A dziewczyny ja mam do Was pytanie czy wy zanosicie jakieś zaświadczenie do pracodawcy?
Tak, zaniosłam w 8 tygodniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dziewczyny ja mam do Was pytanie czy wy zanosicie jakieś zaświadczenie do pracodawcy?
@kasik90 moze tym razem bedzie inaczej. A Mala do dzis taka spokojna?@Klaudia555 współczuję przeżyć ze szpitala, niepotrzebny stres Ci przyspożyli, którego i tak w ciąży nie brakuje.. najważniejsze, że jednak w porę się to wyjaśniło!
@Amica20 kciuki za wizyte! Już się tak nie stresuj, będzie dobrze (łatwo mi się mówi, bo jestem po a wczoraj przeżywałam to samo, na szczęście wizyte miałam do południa)
@akrimjoch u mnie niestety przy poprzedniej ciąży nie było spokojniej na etapie ruchów ;/ miałam łożysko ulokowane na przedniej ścianie, a mała raczej bardzo nie wierzgała, bo często musiałam wieczorami liczyć ruchy, z 2 razy już miałam zamiar na SOR jechać, ale na szczęście nigdy nie było ostatecznie takiej potrzeby, ale mimo że to moja druga ciąża to nie wiem co znaczy rączka w żebrach rzadko kiedy doskwierały mi jakieś przykre dolegliwości z tytułu ruszania dziecka. Ciekawe jak będzie tym razem
@siwa84 o kurcze ;/ no to fatalna pomyłka..
A to do kadrów trzeba czy do kierowniczki?Tak, zaniosłam w 8 tygodniu
@kasik90 moze tym razem bedzie inaczej. A Mala do dzis taka spokojna?
Ja nic nie zanosilam. @październikowe_love a jakie to bylo zaswiadczenie?
Nie, gin powiedział że wystarczy l4 bo tam zaznaczone jest ze ciąża i zaświadczeń już nie potrzeba.A dziewczyny ja mam do Was pytanie czy wy zanosicie jakieś zaświadczenie do pracodawcy?
Mój szef wie, że jestem w ciąży, ale żadnego zaświadczenia nie zanosilam. Pracuje jako pracownik biurowy i żadne zmiany i udogodnienia z racji ciąży nie są potrzebne a wydaje mi się, że właśnie w takich przypadkach przydaje się takie zaświadczenie.A dziewczyny ja mam do Was pytanie czy wy zanosicie jakieś zaświadczenie do pracodawcy?
Mój szef wie, że jestem w ciąży, ale żadnego zaświadczenia nie zanosilam. Pracuje jako pracownik biurowy i żadne zmiany i udogodnienia z racji ciąży nie są potrzebne a wydaje mi się, że właśnie w takich przypadkach przydaje się takie zaświadczenie.
Nie, gin powiedział że wystarczy l4 bo tam zaznaczone jest ze ciąża i zaświadczeń już nie potrzeba.
Kurde wstałam za szybko i tak mnie zakulo w brzuchu że jakaś masakra  macie tak? Ja nigdy nie miałam, albo nie pamiętam hmmmm
Nie, gin powiedział że wystarczy l4 bo tam zaznaczone jest ze ciąża i zaświadczeń już nie potrzeba.
Kurde wstałam za szybko i tak mnie zakulo w brzuchu że jakaś masakra  macie tak? Ja nigdy nie miałam, albo nie pamiętam hmmmm