reklama
październikowe_love
Fanka BB :)
A ile lat jesteście razem? Jeśli wolno spytać..
3 lata zaraz.
Dzięki dziewczyny za dobre i szczere rady jak zwykle :* będę go zapewniać o tym ze zrobię co w mojej mocy.
@październikowe_love a uzasadnił swoją wypowiedź? Dlaczego uważa, że za wcześnie? I czy to nie jest tak, że on to bardziej tak do siebie mówi, jakby w ataku paniki, czy może zwraca się do Ciebie, jak z poważnym tematem, który trzeba omówić?
Mam to samo. Mój jednego dnia chcę dziecko, później jednak nie, bo za wcześnie.. I tak w kółko Fakt, jesteśmy młodzi, jak wszystkie tutaj Mamy 23 i 24 lata ale wiedzieliśmy na co się decydujemy. Może faceci po prostu tak mają. Docenią, jak się urodzi. Bądźmy dobrej myśli
Carenik
To pewnie jest przejsciowe. Moze ma problemy w pracy?
Nie mecz go dzieckiem za duzo, niech odsapnie. Wiem, ze to latwo powiedziec, ze sie cieszysz, ale oni jednak to odbieraja inaczej...
Moj tez nie jest wylewny w rozmowach o dziecku. Pyta tylko czy wszystko ok...
Nie mecz go dzieckiem za duzo, niech odsapnie. Wiem, ze to latwo powiedziec, ze sie cieszysz, ale oni jednak to odbieraja inaczej...
Moj tez nie jest wylewny w rozmowach o dziecku. Pyta tylko czy wszystko ok...
3 lata zaraz.
Dzięki dziewczyny za dobre i szczere rady jak zwykle :* będę go zapewniać o tym ze zrobię co w mojej mocy.
Ja byłam wczoraj u ginekologa i kazał mi duphaston odstawić jak się źle po nim czuje. A w poprzedniej ciąży gin mi mówił że badania w Stanach wykazały, że faszerowanie się progestoronem i tak nic nie daje, ale u nas w Polsce wszyscy przepisuja, nawet jak jest wszystko ok.A czemu zagrożona? Nie nastawiaj się źle ja wczoraj czułam się tragicznie po pierwszych dawkach duphastonu, jakby mi ktoś w łeb walnął. Dziś jest dużo lepiej, może u Ciebie też tak będzie!
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
październikowe_love
@Carenik @Nikola950 dziękuję!!!
Już mi trochę lepiej. Przeprosił... mamy jeszcze porozmawiać więcej później... wiesz, Twój ma 24 a moj 33 więc to różnica, tyle że mojemu niezmiennie koncerty w głowie i wyjazdy z chłopakami i takie tam...No nic wyglada na to że jakoś muszę to przyjąć. Co roku jeździliśmy razem na taki festiwal lipcowy. W tym roku będę siedzieć i czekać na niego w domu.
Już mi trochę lepiej. Przeprosił... mamy jeszcze porozmawiać więcej później... wiesz, Twój ma 24 a moj 33 więc to różnica, tyle że mojemu niezmiennie koncerty w głowie i wyjazdy z chłopakami i takie tam...No nic wyglada na to że jakoś muszę to przyjąć. Co roku jeździliśmy razem na taki festiwal lipcowy. W tym roku będę siedzieć i czekać na niego w domu.
akrimjoch
Czesc dziewczyny.
@październikowe_love ja mam odwrotna sytuacje. Cyt." Chyba jestem za stary na dziecko". i Tez czasami nie moge tego sluchac. Mowie teraz jak juz jest! trzeba bylo pomyslec jak wczesniej. Ale tez mu sie nie dziewie. 43 lata na karku i sie boji i rozumiem jego obawy. Na szczescie czym dalej tym widze ze jest lepiej. Nasza cora to oczko w glowie ale juz coraz strasza jest i juz nie tylko my jej w glowie.
@25_pixels czyli nie jestem sama. Masakra zcasami z takimi nocami.
@październikowe_love ja mam odwrotna sytuacje. Cyt." Chyba jestem za stary na dziecko". i Tez czasami nie moge tego sluchac. Mowie teraz jak juz jest! trzeba bylo pomyslec jak wczesniej. Ale tez mu sie nie dziewie. 43 lata na karku i sie boji i rozumiem jego obawy. Na szczescie czym dalej tym widze ze jest lepiej. Nasza cora to oczko w glowie ale juz coraz strasza jest i juz nie tylko my jej w glowie.
@25_pixels czyli nie jestem sama. Masakra zcasami z takimi nocami.
październikowe_love
No to ja 29 w czerwcu
reklama
Nie martw się. U mnie bardzo podobnie, również z terminami tyle żeWitajcie Dziewczyny.
Nieśmiało do Was pukam...
Sama nie wiem co mam myśleć o mojej sytuacji...
Od razu napiszę, że nie przeczytałam jeszcze wszystkich wpisów bo trochę tego tu jest, ale liczę na małą pomoc i wsparcie
Ostatnia @ 17.01. Cykle regularne 28 dni.
Pierwszy test 17.02, drugi 25.02 i trzeci 05.03. Wszystkie z pięknymi podwójnymi kreskami. Zaczęły się bóle głowy, piersi powiększone i bolesne, brak apetytu...
Pierwsza wizyta u gina 28.02. Potwierdził ciążę, na usg tylko pęcherzyk ciążowy, umiejscowiony w macicy, ale wg gina mały jak na ten tc. Wg niego do zapłodnienia doszło później...
W sobotę 02.03 zaczelam bardzo delikatnie plamic na różowo i tak do poniedziałku. We wtorek pojechałam skonsultować to z lekarzem. W badaniu szyjka czysta, wg usg pecherzyk mały - 7,1 mm, zapisal Duphaston i twierdzi nadal że ciąża młodsza.
Wieczorem od razu 4 tabletki Duph i dalej 2x1. Na drugi dzień zaczęłam plamić na brązowo, ale widać tylko przy podcieraniu. Nic mnie nie boli...
Kolejna wizyta dopiero 14.03...
Pomóżcie co o tym myśleć...
Nie martw się, u mnie jest bardzo podobnie. Też miałam 3 dni lekkiego krwawienia w miesiecznice okresu, w ten czwartek plamienie... Byłam wczoraj u ginekologa i okazuje się, że mam polipa. Nie kazał mi nic brać i nie panikowac, jak pojawi się krwawienie, bo tak może być. Uspokoiłam się, bo dzień wcześniej byłam u innego ginekologa, która nawet mnie nie zbadał tylko nastraszyl poronieniem zagrażającym.Witajcie Dziewczyny.
Nieśmiało do Was pukam...
Sama nie wiem co mam myśleć o mojej sytuacji...
Od razu napiszę, że nie przeczytałam jeszcze wszystkich wpisów bo trochę tego tu jest, ale liczę na małą pomoc i wsparcie
Ostatnia @ 17.01. Cykle regularne 28 dni.
Pierwszy test 17.02, drugi 25.02 i trzeci 05.03. Wszystkie z pięknymi podwójnymi kreskami. Zaczęły się bóle głowy, piersi powiększone i bolesne, brak apetytu...
Pierwsza wizyta u gina 28.02. Potwierdził ciążę, na usg tylko pęcherzyk ciążowy, umiejscowiony w macicy, ale wg gina mały jak na ten tc. Wg niego do zapłodnienia doszło później...
W sobotę 02.03 zaczelam bardzo delikatnie plamic na różowo i tak do poniedziałku. We wtorek pojechałam skonsultować to z lekarzem. W badaniu szyjka czysta, wg usg pecherzyk mały - 7,1 mm, zapisal Duphaston i twierdzi nadal że ciąża młodsza.
Wieczorem od razu 4 tabletki Duph i dalej 2x1. Na drugi dzień zaczęłam plamić na brązowo, ale widać tylko przy podcieraniu. Nic mnie nie boli...
Kolejna wizyta dopiero 14.03...
Pomóżcie co o tym myśleć...
Podziel się: