Czyli pod każdym moim postem go widzisz?Ja widzę Twoj suwaczek tak jak i moje, jest na miejscu
reklama
No dziękuję za wytłumaczenie, więc się muszę przerzucić na kompaNa kompie widac suwaczki. W tel nie.
Jak już stworzysz suwaczek to bierzesz pierwszy kod bbcode tam gdzie jest [img : nciskasz na swoje zdjęcie i jak się otworzy wciskasz najpierw ustawienia >moje konto > otworzy się pasek i tam sygnatura i tam wklejasz kod i zapisujesz.Amica20 widac suwaczek. A jak go wkleic?
Liza
Fanka BB :)
Ja tam na tel jestem i też widzę, tylko ja nie używam aplikacji bo jest okropna, wchodze przez przeglądarkę normalnieCzyli pod każdym moim postem go widzisz?
Agata_20
Fanka BB :)
Jeszcze ja mam 20 lat i to pierwsza ciąża@Patrusia witaj! Też miałam plamienia i wyszło, że mam za mało progesteronu, co grozi mi poronieniem. Po tym jak zaczęłam brać plamienia ustały. Czego tobie z całego serca życzę. Za pierwszym razem to przeraża. Wiem. Nie stresuj się, na tyle ile to możliwe. Pytaj, jak czegoś nie wiesz. Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi [emoji12]
Pierwsza pierworódka na forum? [emoji6] czy jest więcej?
reklama
Chyba jest troche nas więcej bo choć mam 31 lat to będzie mój pierwszy poród@Patrusia witaj! Też miałam plamienia i wyszło, że mam za mało progesteronu, co grozi mi poronieniem. Po tym jak zaczęłam brać plamienia ustały. Czego tobie z całego serca życzę. Za pierwszym razem to przeraża. Wiem. Nie stresuj się, na tyle ile to możliwe. Pytaj, jak czegoś nie wiesz. Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi [emoji12]
Pierwsza pierworódka na forum? [emoji6] czy jest więcej?
Podziel się: