reklama
Mniam ale smakowicie wygląda cóż ty tam przyrządziła.A Ja już obiad zajadam Zobacz załącznik 947690
Matkaroku to mimo wszystko dobre wieści należy się cieszyć skoro biło serduszko. Chociaż taka wizyta zostawiająca wiele do życzenia i nie do powiedzenie daje do myślenia.. Niepotrzebnie.. No kolejny termin faktycznie odległy. Ale bądź dobrej myśli.
Czaperka oj zdecydowanie nie zazdroszczę sytuacji z dziadkiem.. Też bym miała ciężko przetrwać..
Czaperka oj zdecydowanie nie zazdroszczę sytuacji z dziadkiem.. Też bym miała ciężko przetrwać..
Smacznego wygląda apetycznie.A Ja już obiad zajadam Zobacz załącznik 947690
Ja stoję w kolejce do lekarza rodzinnego, czekam na kontrolę tych nieszczęsnych oskrzeli.
gaga92
Fanka BB :)
Prazone najlepsze są z pola na ognisku robione Ale takie w domu też pyszne. Nie wszędzie to znają albo znają pod inną nazwąMniam ale smakowicie wygląda cóż ty tam przyrządziła.
No nigdy nie robiłam może jakiś przepisik?Prazone najlepsze są z pola na ognisku robione Ale takie w domu też pyszne. Nie wszędzie to znają albo znają pod inną nazwą
Kasik trzymam kciuki by było wszystko w porządku
dorzynka
Fanka BB :)
U nas funkcjonują pod nazwarazonki, duszonki mniamPrazone najlepsze są z pola na ognisku robione Ale takie w domu też pyszne. Nie wszędzie to znają albo znają pod inną nazwą
Już sobie znalazłam więc mam co jutro na obiad zrobićU nas funkcjonują pod nazwarazonki, duszonki mniam
reklama
DziękujęNo nigdy nie robiłam może jakiś przepisik?
Kasik trzymam kciuki by było wszystko w porządku
Podziel się: