reklama
25_pixels
Fanka BB :)
U mnie pustki w lodówce. Dziś nie ma szkoły. A ja oczywiście mam wizytę i moją dwójkę ciągnę. Ciekawa jestem czy jak przekupię mojego prawie 8latka iPadem na poczekalni to czy się zorientuje co i jak czy nie.
Dziś piątek. W piątki jest u nas szybki obiad. Zazwyczaj zamawiany, bo młody ma po normalnej szkole (dziś wolne jak wspomniałam) ma polską i nie mam czasu. Chyba ze jestem w stanie zrobić coś w 20 minut no taco. Jak tylko pomyślę o jedzeniu to mnie mdli. Wmuszam w siebie właśnie pół Polki od godziny i coraz gorzej. Poddaję się. Idę paczki spakować i wystawić przed dom dla listonosza, bo w nocy mega zamówienie przyszło i jeszcze zbieram szczękę z podłogi.
Nieee.... dzieciaki odpaliły Google i ciagle tylko „hej, Google, włącz polskie hity” - co ja takiego zrobiłam w życiu by mnie karma pokarała dziećmi, które uwielbiają disco polo?!!??? [emoji24] ciagle tylko tańcują przy „ona czyje we mnie piniądz”, albo „ruda tańczy jak szalona” [emoji33][emoji43][emoji24]
Dziś piątek. W piątki jest u nas szybki obiad. Zazwyczaj zamawiany, bo młody ma po normalnej szkole (dziś wolne jak wspomniałam) ma polską i nie mam czasu. Chyba ze jestem w stanie zrobić coś w 20 minut no taco. Jak tylko pomyślę o jedzeniu to mnie mdli. Wmuszam w siebie właśnie pół Polki od godziny i coraz gorzej. Poddaję się. Idę paczki spakować i wystawić przed dom dla listonosza, bo w nocy mega zamówienie przyszło i jeszcze zbieram szczękę z podłogi.
Nieee.... dzieciaki odpaliły Google i ciagle tylko „hej, Google, włącz polskie hity” - co ja takiego zrobiłam w życiu by mnie karma pokarała dziećmi, które uwielbiają disco polo?!!??? [emoji24] ciagle tylko tańcują przy „ona czyje we mnie piniądz”, albo „ruda tańczy jak szalona” [emoji33][emoji43][emoji24]
Moja córa też się lubuje w tego typu hitach niestety [emoji14] także łączę się w bóluU mnie pustki w lodówce. Dziś nie ma szkoły. A ja oczywiście mam wizytę i moją dwójkę ciągnę. Ciekawa jestem czy jak przekupię mojego prawie 8latka iPadem na poczekalni to czy się zorientuje co i jak czy nie.
25_pixels
Moja córa też się lubuje w tego typu hitach niestety [emoji14] także łączę się w bólu
Hahahha tatuś jest załamany. On kocha rock, metal. Jak słyszy „Ruda tańczy” to go trafia [emoji23]
Czaata
Super! [emoji7] Trzymam kciuki! [emoji3526]Muszę się pochwalić, bo nie wyrobię. Zrobiłam dzisiaj drugi raz betę i 1334,94 cieszę się że urosła, bo w zeszły czwartek było 123,07. Przy okazji zrobiłam progesteron i chyba ciut niski bo 14.23, ale nie mam ochoty się nim przejmować, teraz czekam na 13 i mam nadzieję że usłyszę serduszko
Super że beta urosła, ja nie robię nie chce się denerwować. Ja mam dzień wcześniej wizytę trzymam kciukiSuper! [emoji7] Trzymam kciuki! [emoji3526]
No to pewnie , no mi takich rzeczy aż nie powiedziała, cóż za lekarz :/ ja dzisiaj spanikowałam i chciałam iść do innego ale zrezygnowałam bo uświadomiłam sobie że to za to wczesna ciąża wszystko rośnie jak należy więc musi być dobrze@Amica20 zrobiłam powtórkę, bo jak usłyszałam od gina że nie mam się z czego cieszyć bo w każdej chwili mogę poronić albo coś, to wolałam się upewnić na własną rękę że jest ok. Idąc do niego wiedziałam że jest za wcześnie, ale liczyłam na jakąś poradę typu zrób jeszcze raz betę czy cokolwiek, nie na zdołowanie. Dlatego 13 idę do innego lekarza
25_pixels
U nas dziś na badaniu serduszko pięknie biło. Nie było już zbyt wolnego bicia, tak jak na poprzedniej wizycie w poniedziałek i jeszcze wcześniej w piątek. Wszystko wydaje się być na dobrej drodze z moimi innymi problemami. Podejrzalam dzidzię. Lekarka dała zezwolenie na wakacje pod palmami, z tym, że muszę powiadomić ubezpieczenie o wakacjach i znaleźć sobie lekarza na te półtorej tygodnia tam. 20 dni do grzania się w słońcu, zbierania muszli i robienia zamków z piasku. Odliczam [emoji12] taka podekscytowana jestem.
patkapateczka
Super wiadomości udanego odpoczynku.U nas dziś na badaniu serduszko pięknie biło. Nie było już zbyt wolnego bicia, tak jak na poprzedniej wizycie w poniedziałek i jeszcze wcześniej w piątek. Wszystko wydaje się być na dobrej drodze z moimi innymi problemami. Podejrzalam dzidzię. Lekarka dała zezwolenie na wakacje pod palmami, z tym, że muszę powiadomić ubezpieczenie o wakacjach i znaleźć sobie lekarza na te półtorej tygodnia tam. 20 dni do grzania się w słońcu, zbierania muszli i robienia zamków z piasku. Odliczam [emoji12] taka podekscytowana jestem.
reklama
Podziel się: